Flavonoide.ro
Pret depozit Transport gratuit

Cauta
contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil

Alga AFA


Alga AFA, cunoscuta si sub denumirea de Aphanizomemon flos-aquae sau "floarea ascunsa sub ape", se remarca prin continutul bogat in nutrienti, printre care se afla cei 22 de aminoacizi dintre 8 aminoacizi esentiali, clorofila, minerale, proteine, acid folic, B1, B2, B3, B5, B6, B12, vitamina E, biotina sau beta-carotina. Proprietatile sale terapeutice sunt remarcabile, astfel incat, potrivit unor studii recente, dispune de efecte antimutagenice si anticancerigene.

Asadar, alga AFA ajuta organismul sa indeparteze celulele cancerigene si asigura protectie impotriva chimioterapiei si radioterapiei. Ficocianina, care este principiul activ din alga AFA,  este recomandat impotriva leucemiei, deoarece previne mutatiile celulare de la nivelul maduvei osoase si stimuleaza productia de hematii si leucocite. Totodata, creste imunitatea organismului, favorizeaza eliminarea toxinelor si indeparteaza din organism metalele grele, precum plumbul.

In plus, oxigeneaza celulele si creste nivelul de energie al organismului, pentru a va simti plini de vitalitate. Imbunatateste sanatatea stomacului, prin stimularea productiei de enzime digestive. De asemenea, alga AFA poate sa actioneze in interiorul intestinelor, gratie continutului de clorofila si sustine sanatatea florei intestinale. In acest fel sunt prevenite simptomele care sunt cauzate de o aciditate crescuta a organismului, precum alergiii, eczeme, acnee, diabet sau reumatism.

In alga AFA se afla o concentratie importanta de feniletilamina, care este un compus organic, supranumit  "molecula iubirii". Astfel, este un puternic antidepresiv, iar gratie celor 22 de aminoacizi, contribuie la prevenirea proceselor degenerative ale creierului si ale sistemului nervos. Un studiu efectuat de Universitatea din Illinois arata ca stimuleaza activitatea globulelor albe si creste rezistenta organismului in fata atacurilor agentilor patogeni.

Totodata, este un puternic stimulent al celulelor stem si imbunatateste capacitatea organismului de regenerare. Astfel, alga AFA sustine eficient sanatatea organismului si previne, dar si amelioreaza, numeroase afectiuni.

Produse care contin Alga AFA


-20%
Puncte Bonus: 95
Olimpiq SXC 200% 100 caps

                            TRANSPORT GRATUIT

650 lei   520 Lei

-30%
Puncte Bonus: 180
Olimpiq SXC 200% 250 caps

                            TRANSPORT GRATUIT

1440 lei   1013 Lei

Ingredientul Alga AFA poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Acnee, Alergii, Alzheimer, Anemie, Artrita, Cancer, Depresia, Detoxifiere, Diabet, Hepatita, Imunitate scazuta, Leucemie, Parkinson,