Flavonoide.ro
Pret depozit Transport gratuit

Cauta
contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil

Alicina


Alicina este cel mai important component activ al usturoiului si se remarca prin excelente proprietati antibiotice. Aceasta este eliberata atunci cand usturoiul este zdrobit si dispune de calitati insecticide si antihelmintice. Potrivit studiilor, alicina contribuie la prevenirea hipertensiunii arteriale, dar ajuta si la impiedicarea cresterii in greutate. Astfel, actioneaza asupra diminuarii poftei de mancare si induce senzatia de satietate.

Dupa consumul de usturoi, este stimulat metabolismul, pentru a usura procesul de ardere a grasimilor. Alicina creste imunitatea organismului si contribuie la prevenirea racelilor specifice sezonului rece. De asemenea, imbunatateste circulatia sangelui, amelioreaza afectiunile digestive si este un antispastic pulmonar. Datorita efectului sau diuretic, este recomandata impotriva gutei.

Alicina este o substanta cu efect anticancerigen, iar intr-un catel de usturoi se afla 9 mg de alicina. Aceasta protejeaza impotriva cancerului mamar, cancerului de colon, cancerului bucal sau cancerului de esofag. Farmacologii de la Universitatea din California au descoperit ca alicina lupta impotriva infectiilor. Astfel, alicina este importanta pentru organism, datorita efectului sau puternic anticancerigen, cat si a calitatilor antibiotice si antibacteriene.

Produse care contin Alicina


Ingredientul Alicina poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Colesterol ridicat, Detoxifiere, Diabet, Guta, Herpes, Hipertensiune arteriala, Infectie Helicobacter Pylori, Obezitate,