contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Anason


Anasonul este o planta medicinala, utilizata in scop terapeutic datorita continutului bogat de minerale si ulei volatil. Astfel, dispune de proprietati carminative, deoarece calmeaza eliminarea gazelor din stomac si antihelmintice, astfel incat contribuie la eliminarea viermilor intestinali. Totodata, anasonul stimuleaza secretiile salivare, intestinale, gastrice si pancreatice, imbunatateste functiile sistemului nervos central si are un efect stimulant asupra centrilor repiratiei si circulatiei. In plus, este un eficient expectorant, care contribuie la ameliorarea bronsitei si dispune de proprietati antiseptice.

Se poate utiliza ulei de anason pentru a calma durerile musculare si pentru a stimula pofta de mancare, insa anasonul este recomandat si pentru a calma durerile abdominale. De asemenea, calmeaza colicile intestinale si stomacale, creste cantitatea de lapte la proaspetele mamici si indeparteaza respiratia urat mirositoare. Pentru a reduce glicemia la persoanele cu diabet si a preveni aparitia afectiunilor cardiovasculare se recomanda utilizarea anasonului.

Anasonul ajuta si la ameliorarea simptomelor menopauzei, precum reducerea intensitatii si frecventei bufeurilor. Datorita faptului ca reduce aciditatea stomacului si inflamatiile sau leziunile mucoasei gastrice, se recomanda folosirea sa impotriva hiperaciditatii gastrice. Totodata, usureaza respiratia, dispune de efecte antibiotice si antispastice, motiv pentru care este un aliat impotriva tusei usoase sau convulsive.

In calitate de condiment, anasonul este utilizat la prepararea produselor dulci sau la aromatizarea fructelor, iar in Orient este folosit la condimentarea carnatilor si a mancarilor pe baza de carne tocata.

Produse care contin Anason


Ingredientul Anason poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Afectiune Cum actioneaza Anason pentru fiecare afectiune
Menopauza- Ajuta la formarea estrogenului

De asemenea ingredientul Anason poate fi folosit ca adjuvant si pentru: Aerofagie, Anorexie, Constipatie, Paraziti intestinali,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: