contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Anghinare


Putine plante exista in flora mondiala cu o actiune benefica atat de intensa asupra ficatului si a vezicii biliare ca anghinarea. 

In icter, hepatita si sechele post-hepatice, ciroza (inclusiv in faza decompensata), diskinezie biliara, intoxicatii diverse, aceasta planta face, chiar si singura, adevarate minuni. De asemenea, ea are efecte sntitoxice (stimuleaza eliminarea toxinelor prin fecale si prin diureza), stimulente si decongestive renale, hipoglicemiante, de normalizare a valorilor colesterolului. Este deopotriva o planta, anghinara, utila celor bolnavi si celor sanatosi, care vor sa-si mentina aceasta stare, purificandu-se periodic organismul cu ajutorul sau. Iata pe scut principalele sale efecte si utilizari. 

Produse care contin Anghinare


Dr Intenzyme Brompapa contine 9 g Anghinare + 10 ingrediente active


 Dr Intenzyme BrompapaUn procent de 54% din cauzele de declansare a mortalitatii se datoreaza bolilor sistemului cardio - vascular. Bolile cardio - vasculare sunt insotite de accidente vasculare cerebrale. Accidentele vasculare cerebrale reprezinta cauza principala a starilor de invaliditate si de handicap...
93 Lei 
Puncte Bonus: 15


Pretul contine TVA

Flavin G77 Cyto contine Anghinare + 9 ingrediente active


Flavin G77 Cyto - caracteristicile generale ale suplimentului.Compozitia produsului Flavin G77 Cyto a fost dezvoltata tinand cont de rezultatele cercetarilor genetice si epidemiologice publicate pe plan international. Cercetarile din ultimii ani au aratat o corelatie directa intre relatia genetica si afectiuni. Pe...
356 Lei   285 Lei 
Puncte Bonus: 64


Pretul contine TVA

Ingredientul Anghinare poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Hepatita,

ACTIUNI: 
Intern
: antiinfectios hepatic bun (stimuleaza imunitatea nespecifica la nivelul ficatului), coleretic si colagog foarte puternic, decongestiv renal mediu, depurativ puternic (stimuleaza mai ales eliminarea uratilor), diuretic de intensitate medie, drenor hepatic bun, favorizeaza regenerarea celulelor hepatice, normalizeaza eficient valorile colesterolului, stimuleaza ficatul sa-si indeplineasca functia antitoxica, stimuleaza peristaltismul gastric si intestinal, tonic amar puternic, tonic digestiv bun.

INDICATII:
 Intern
 - hepatita virala A, B si C, diskineize biliara, sechele post-hepatice, ciroza hepatica, leziuni ale ficatului (experimentele clinice au pus in evidenta faptl ca anghinarea determina refacerea structurii normale a ficatului si regenerarea celulelor hepatice) - se vor administra sub forma de pulbere, in cure de minim 3 luni. 
 - digestie lenta, anorexie - pulbere, se ia inainte cu 10 minute inainte de fiecare masa. 
 - eczeme, boli de piele de etiologie diversa (psoriazis, acnee, dermatita de contact) - se administraza sub forma de infuzie combinata. Tratamentul dureaza 3 - 6 luni. 
 - diabet (scade glicemia), valori crescute ale colesterolului - se consuma 1 -2 cani pe zi din infuzia combinata preparata din aceasta planta. 
 - infectii renale, insuficienta renala - se administreaza sub forma de infuzie combinata (are rol adjuvant). 
 - ischemie cardiaca sau hipertensiune asociata cu valori marite ale colesterolului - pulbere, in cure de lunga durata (minim 3 luni).

PRECAUTII: 
 Planta este extrem de amara si destul de greu de suportat atunci cand este adminstrata pe durate lungi de timp sub forma de pulbere sau de infuzie combinata. DIn acest motiv in curele de lunga durata este mult mai utila folosirea tincturii diluate in apa. 
 La persoanele foarte devitalizate, slabite, cu apetit si putere de digestie foarte oscilanta administrarea de anghinare pe termen lung, de ordinul saptamanilor, poate produce un dezechilibru organic tradus prin diminuarea apetitului, usoara stare de agitatie, scaderea puterii de munca. 


Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: