contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Apigenina


Apigenina este un flavonoid prezent in diferite plante, precum menta, patrunjel sau cimbru, care se remarca prin proprietatile sale anticancerigene. Aceasta poate reduce riscul de cancer de prostata, cancer mamar, leucemie, cancer de stomac sau cancer de vezica urinara, datorita efectelor sale antioxidante si antiinflamatorii. De asemenea, reduce excesul de estrogen si previne sau incetineste procesul de instalare a metastazei.

Cercetatorii au descoperit proprietatea apigeninei de a induce moartea celulelor canceroase in cazul leucemiei, motiv pentru care acest flavonoid a fost supus multor investigatii, datorita efectelor sale terapeutice promitatoare. De asemenea, cercetatorii sunt de parere ca ajuta la sustinerea sanatatii sistemului cardiovascular, scade tensiunea arteriala si mentine sanatatea inimii.

Spre deosebire de anumite medicamente cu capacitatea de a modifica raspunsul biologic, apigenina modifica mai multi factori de crestere a celulelor canceroase in acelasi timp, fiind eficienta in prevenirea metastazei. Un studiu realizat in Germania arata ca pacientii cu cancer care folosesc pentru mai multi ani flavonoide, precum este apigenina, vor prezenta sanse mult mai crescute de supravietuire a cancerului, cat si sanse mult mai mici de reaparitie a bolii.

Produse care contin Apigenina


Ingredientul Apigenina poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Ateroscleroza, Boli cardiovasculare, Cancer, Hipertensiune arteriala,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: