contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Astragalus


Astragalus este utilizat de peste o mie de ani in scopuri medicinale si a fost clasificat de catre Shen Nung, fondatorul medicinei pe baza de plante, ca o planta superioara. Este o planta eficienta in cresterea imunitatii organismului, prin sporirea nivelurilor anumitor tipuri de celule imunitare, precum sunt celulele Natural Killer si macrofagele. Ajuta, de asemenea, la cresterea nivelului de anticorpi si stimuleaza producerea de interferon, care este un puternic compus antiviral.

Un studiu realizat la Centrul Medical din Houston al Universitatii din Texas arata ca planta Astragalus poate imbunatati functionarea celulelor albe sanguine la pacientii cu cancer. In medicinal traditionala chineza, aceasta planta este folosita pentru a preveni racelile si infectiile cailor respiratorii superioare. Saponinele si flavonoidele din compozitia plantei dispun de proprietati antioxidante si ajuta la cresterea rezistentei organismului in fata actiunii daunatoare a radicalilor liberi.

Astragalus actioneaza in calitate de antioxidant intracelular si creste nivelul enzimei antioxidante superoxid dismutaza. Protejeaza organismul la persoanele care urmeaza chimioterapie sau radioterapie si ajuta la combaterea infectiilor cu streptococi, stafilococi, bacterii si virusuri. Este o planta eficienta si in activarea metabolismului si actioneaza in calitate de protector pulmonar in caz de astm, bronsita sau fibroza pulmonara.

Alte proprietati terapeutice ale plantei Astragalus includ reducerea transpiratiilor nocturne, efectele diuretice si cele hepatoprotectoare, astfel incat ajuta la cresterea productiei de interferon si sustinerea nivelului de glutation. Ajuta, totodata, la reglarea nivelului transaminazelor dupa doua luni de utilizare si reduce presiunea portala. Datorita efectului de tonic cerebral, ajuta la ameliorarea afectiunilor neurodegenerative, precum sunt schizofrenia sau maladia Alzheimer.

Astragalus este recomandat si pentru a reduce riscul de ischemie cerebrala, datorita efectului sau vasodilatator si anticoagulant. De asemenea, este un eficient tonic sexual masculin, imbunatateste performantele sexuale si creste motricitatea spermatozoizilor.

Produse care contin Astragalus


Astragalus EGCG Rezveratrol 100 caps contine Astragalus + 2 ingrediente active


Astragalus EGCG Rezveratrol este un supliment alimentar 100% natural, care contribuie la protejarea sanatatii organismului. Prin continutul de radacina de astragalus, acest produs stimuleaza sistemul imunitar si dispune de puternice proprietati antioxidante, datorita carora favorizeaza neutralizarea radicalilor...
90 Lei 
Puncte Bonus: 16


Pretul contine TVA

Olimpiq Jubileum SXC 200% - 60/60 cps contine 12 g Astragalus + 13 ingrediente active


Olimpiq Jubileum SXC 200%Lansare Olimpiq Jubileum SXC 200%, combinatia perfecta pentru regenerarea organismului si intarirea sistemului imunitar.Olimpiq Jubileum SXC 200% favorizeaza regenerarea celulelor stem adulte la nivelul maduvei osoase astfel incat aceasta sa fie capabila sa refaca rapid tesuturile afectate...
438 Lei   350 Lei 
Puncte Bonus: 73


Pretul contine TVA
-20%
Puncte Bonus: 135
Olimpiq Jubileum SXC 250% 120 doze - 240 cps

                            TRANSPORT GRATUIT

800 lei   640 Lei

-20%
Puncte Bonus: 250
Olimpiq Jubileum SXC 250% 240 doze - 480 cps

                            TRANSPORT GRATUIT

1463 lei   1170 Lei

Ingredientul Astragalus poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Alzheimer, Astm, Bronsita, Cancer, Diabet, Diaree, Fibroza pulmonara, Imunitate scazuta,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: