contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Bromelaina


Bromelaina este o enzima considerata superioara extrasa din ananas cu numeroase beneficii pentru organismul nostru, astfel incat acesta este utilizata ca adjuvant in cazuri de indigestie sau alergii.

Ananasul, bogat in bromelaina este bogat in vitamine ( C si B1) dar si minerale (crom si mangan).  
Bromelaina este o enzima de proteina digestiva cu numeroase beneficii ceea ce promoveaza ananasul ca fiind un superaliment, cel mai bogat in bromelaina.

In medicina naturista enzima bromelaina a fost utilizata in primul rand pentru efectul sau puternic antiinflamator. In numeroase studii stiintifice si clinice s-a domnstrat eficienta acestei enzime in cazurile de afectiuni pulmonare si metastaze.

Suplimentele pe baza de bromelaina sunt utilizate adesea pentur reducerea inflamatiilor articulare sau digestive, pentru prevenirea crampelor musculare sau pentru relaxarea si detensionarea muschilor. Bromelaina este  o enzima esentiala in reducerea inflamatiilor tesutului conjunctiv ( ligamente, tendoane, cartilaje) de aceea sunt tot mai indicate suplimentele care contin bromelaina in cazul de afectiunilor reumatice.


Produse care contin Bromelaina


Dr Intenzyme Brompapa contine 1.5 kg Bromelaina + 10 ingrediente active


 Dr Intenzyme BrompapaUn procent de 54% din cauzele de declansare a mortalitatii se datoreaza bolilor sistemului cardio - vascular. Bolile cardio - vasculare sunt insotite de accidente vasculare cerebrale. Accidentele vasculare cerebrale reprezinta cauza principala a starilor de invaliditate si de handicap...
93 Lei 
Puncte Bonus: 15


Pretul contine TVA

Ingredientul Bromelaina poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Alergii, Cancer, Fibroza pulmonara, Gastrita, Hiperaciditate gastrica, Reflux gastroesofagian, Ulcer Gastro Duodenal,

Referitor la studiile efectuate cu privire la eficienta bromelainei in cazul afectiunilor maligne, au fost publicate numeroase articole cu rezultate foarte bune in special in cazul cancerului pulmonar. Adaugarea bromelainei in terapiea administrata pacientilor a dus la o crestere semnificativa a procentului de moarte programata a celulelor maligne.

Bromelaina este cu totul si cu totul o enzima speciala, deoarece are capacitatea de a digera mai bine alimentele si creste in acelasi timp si absorbtia substantelor nutritive la nivel celular. Bromelaina este indicata ca adjuvant pentru prevenirea sau ameliorarea afectiunilor de la nivelul tractului gastro intestinal ( constipatie, chron, cancer de colon, ulcer ).

Bromelaina ajuta de asemenea in recuperarea mai usoara in urma interventiilor chirurgicale, reducerea starilor de discomfort. Este utila in cazurile de alergii sau astm, infectii, dureri articulare, reglarea si stabilizarea glicemiei


Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: