contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Busuioc


Busuiocul este o planta apreciata atat pentru gustul aromat, cat si pentru rolul important in fitoterapie, datorita efectelor antiinflamatorii si antimicrobiene de care dispune. Astfel, este recomandat pentru a stimula digestia, a calma colicele si a elimina gazele, fiind util persoanelor care sufera de tulburari gastro-intestinale. In plus, dispune de efecte antispetice respiratorii, antitusive, bronhodilatatorii si antispatice, motiv pentru care este recomandat impotriva afectiunilor respiratorii, insa este si un eficient galactogog, astfel incat stimuleaza secretia de lapte.

Totodata, busuiocul favorizeaza detoxifierea ficatului, datorita celor sase substante cetonice din compozitia sa, care ajuta la stimularea functiilor hepatice. Folosirea busuiocului contribuie astfel la viteza de metabolizare a toxinelor provenite din alimentatie, precum sunt grasimile sau colorantii sintetici si creste sinteza enzimei care distruge alcoolul patruns in organism.

De asemenea, busuiocul sustine sanatatea rinichilor si amelioreaza tulburarile cardiace, insa este o planta potrivita si pentru ameliorarea problemelor care afecteaza copiii, precum diaree, raceala, febra, varsaturi sau tuse. Busuiocul este indicat si in mentinerea sanatatii dintilor si inlaturarea respiratiei urat mirositoare, imbunatateste vedea de noapte si amelioreaza ochii inflamati. In plus, ne protejeaza impotriva stresului si poate fi utilizat de catre persoanele sanatoase, pentru a preveni aparitia acestuia.

Produse care contin Busuioc


Ingredientul Busuioc poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Afectiuni Dermatologice, Afectiuni Oftalmologice, Astm, Boli Aparat Respirator, Boli cardiovasculare, Carii si afectiuni dentare, Colesterol ridicat, Depresia, Gastrita, Gripa, Hepatita, Herpes, Migrene, Ulcer Gastro Duodenal,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: