contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Coaja de lamaie


Atat sucul si pulpa lamailor ne ofera multiple beneficii, cat si coaja de lamaie, in compozitia acesteia aflandu-se limonena. Aceasta substanta asigura protectie impotriva cancerului mamar, iar potrivit experimentelor realizate, detine un puternic efect antitumoral. In plus, coaja de lamaie este o sursa bogata de vitamine, astfel incat aceasta contine de 5-10 ori mai multe vitamine si minerale decat sucul. Printre acestea se afla beta-caroten, calciu, magneziu, potasiu, vitaminele A si C.

De asemenea, coaja de lamaie este un eficient detoxifiant si contribuie la distrugerea elementelor toxice din organism, motiv pentru care sprijina organismul in eliminarea elementelor toxice. In acest mod, sustine organismul in eliminarea elementelor cancerigene. In compozitia cojii de lamaie se afla salvetrol Q40, care este cunoscut pentru efectul sau anticancerigen, insa contine si flavonoide, care impiedica divizarea celulelor cancerigene.

Se poate utiliza coaja de lamaie pentru a preveni dezvoltarea unor tipuri de cancer, precum cancerul de san, de colon sau de piele. Potrivit unui studiu, consumarea ceaiului fierbinte din coji de lamaie impiedica dezvoltarea celulelor cancerigene. Totodata, cojile de lamaie imbunatatesc sanatatea oaselor, datorita continutului de calciu si vitamina C. Daca se consuma coaja de lamaie in mod regulat, este posibila prevenirea artritei reumatice, poliartritei inflamatorii, osteoporozei, cat si a altor afectiuni osoase.

In plus, coaja de lamaie contribuie la scaderea nivelului de colesterol, datorita continutului de flavonoide, iar vitamina C si vitamina P din compozitia acestia contribuie la curatarea vaselor de sange si previne aparitia afectiunilor cardiovasculare.

Produse care contin Coaja de lamaie


Ingredientul Coaja de lamaie poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Artrita, Boli cardiovasculare, Colesterol ridicat, Depresia, Detoxifiere, Hipertensiune arteriala, Osteoporoza,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: