Flavonoide.ro
Pret depozit Transport gratuit

Cauta
contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil

Coama leului


Ciuperca Coama leului provine din China si a fost consumata de catre chinezi de milenii, insa a fost utilizata si in scop trapeutic, pentru a ameliora unele dintre cele mai grave afectiuni. In compozitia acestei ciuperci se afla fier, sodiu, potasiu, germaniu, vitamina D, zinc, niacina, biotina, riboflavina, peptide, polizaharide si aminoacizi esentiali, motiv pentru care este deosebit de valoroasa din punct de vedere nutritional.

Datorita faptului ca in compozitia sa se afla Erinacin H, care stimuleaza cresterea si regenerarea celulelor nervoase, Coama leului este una dintre putinele ciuperci recomandate impotriva afectiunilor nervoase. De asemenea, favorizeaza scaderea nivelului de colesterol din sange si dispune de efect antitumoral, motiv pentru care este recomandata impotriva cancerului.

In plus, ciuperca Coama leului contribuie la cresterea imunitatii organismului, favorizeaza regenerarea mielinei, care este o substanta ce inveleste teaca nervoasa, reduce nivelul de glicemie, motiv pentru care este recomandata si persoanelor cu diabet si dispune de proprietati antibacteriene. Persoanele care se confrunta cu dificultati de concentrare sau a caror memorie a fost afectata, pot consuma aceasta ciuperca, pentru a creste capacitatile cognitive si a ameliora infectia cu Helicobacter Pylori.

De asemenea, ciuperca Coama leului contribuie la protejarea organismului impotriva efectelor negative ale chimioterapiei si participa la metabolismul grasimilor, motiv pentru care este utila si persoanelor supraponderale. Totodata, sunt cunoscute efectele de reducere a metastazelor la pacientii bolnavi de cancer, iar datorita efectului de stimulare a factorului de crestere a nervilor, se considera ca poate fi un aliat important impotriva bolii Alzheimer, cat si a sclerozei multiple sau distrofiei musculare.

Produse care contin Coama leului


Ingredientul Coama leului poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Alzheimer, Anxietate, Colesterol ridicat, Diabet, Gastrita, Hemoroizi, Infectie Helicobacter Pylori, Insomnie, Obezitate, Parkinson, Ulcer Gastro Duodenal,