Flavonoide.ro
Pret depozit Transport gratuit

Cauta
contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil

Cozi de visine


Cozile de visine se pot utiliza in scop terapeutic, datorita continutului de saruri de potasiu, taninuri si flavonoide, care ii confera excelente proprietati diuretice, cat si proprietati astringente, motiv pentru care sunt recomandate si impotriva diareei. Astfel, contribuie la mentinerea sanatatii rinichilor si favorizeaza eliminarea pietrelor la rinichi, insa ajuta si la prevenirea retentiei de lichid in tesuturi.

Datorita efectelor diuretice puternice, cozile de visine sunt recomandate in special pentru a sustine functiile renale si a favoriza eliminarea toxinelor de la nivelul rinichilor. Totodata, ajuta si la grabirea procesului de vindecare a ranilor si furnizeaza organismului nutrienti importanti pentru o functionare optima.

Totodata, pot fi utilizate pentru a combate celulita si a favoriza scaderea in greutate, cat si pentru tratarea intepaturilor de insecte.

Produse care contin Cozi de visine


-20%
Puncte Bonus: 102
Flavin77 Family 1000 ml

                            TRANSPORT GRATUIT

560 lei   448 Lei

Ingredientul Cozi de visine poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Anemie, Artrita, Artrita reumatoida, Ascita, Ateroscleroza, Celulita, Diaree, Guta, Infectii urinare, Insuficienta renala, Intepaturi de insecte, Tuse,