contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Culturi bacteriene


Culturile bacteriene sustin sanatatea sistemul digestiv, care gazduieste circa 500 de specii de specii de bacterii importante pentru a mentine sanatatea organismului. Acestea contribuie la stimularea imunitatii organismului si ne protejeaza impotriva bolilor, iar printre cele mai cunoscute tipuri de bacterii benefice organismului se afla lactobacilii si bifidobacteriile.

Cea mai raspandita bacterie din intestinul uman este Lactobacillus acidophilus, care contribuie la sustinerea sistemului imunitar. De asemenea, Lactobacillus rhamnosus contribuie la ameliorarea dermatitei atopice, potrivit unui studiu publicat in anul 2001 si publicat in anul "Clinical Infectious Deseases".

Culturile bacteriene contribuie la impiedicarea dezvoltarii bacteriilor patogene in organism, cat si la stimularea producerii de imunoglobuline. De asemenea, acestea contribuie la refacerea microflorei intestinale, in urma utilizarii antibioticelor.

Produse care contin Culturi bacteriene


Biosa Flora contine Culturi bacteriene + 24 ingrediente active


Biosa Flora este un supliment nutritiv conceput de Vita Crystal, pentru a intari sistemul imunitar al organismului si a sustine eficient starea de sanatate, datorita extractelor de plante si fructe pe care le contine, imbogatite cu culturi de bacterii lactice si flavonoide. In compozitia produsului se afla bacterii...
65 Lei 
Puncte Bonus: 11


Pretul contine TVA

Ingredientul Culturi bacteriene poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Alergii, Carii si afectiuni dentare, Colesterol ridicat, Colite, Colon iritabil, Constipatie, Diaree, Gastrita, Infectie Helicobacter Pylori,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: