contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Fier


Fierul este un mineral deosebit de important pentru organism, datorita faptului ca participa la productia de hemoglobina, aceasta fiind cea mai importanta componenta a eritrocitelor. De asemenea, fierul ajuta si la formarea proteinelor musculare, creste imunitatea organismului si ajuta la eliminarea dioxidului de carbon. In plus, fierul favorizeaza cresterea nivelului energetic in organism si este esential pentru a elibera oxigen sau energie in intreg corpul.

Pentru a functiona optim, organismul uman are nevoie de un aport constant si crescut de fier. Fierul este responsabil atat de transportarea oxigenului la tesuturi, cat si pentru a mentine functia reproductiva si a asigura o crestere si o dezvoltare armonioasa. In hemoglobina se gasesc doua treimi din fierul aflat in organism, iar restul este stocat de splina, maduva osoasa, ficat si muschi.

De asemenea, fierul este implicat si in capacitatea organismului de a regla temperatura. Acesta mentine tonusul muscular, sanatatea unghiilor si a inimii, insa ajuta si la cresterea rezistentei fizice. Se recomanda utilizarea fierului la persoanele care se confrunta cu anemie, hemoragie sau dificultati de concentrare si dificultati respiratorii. In plus, este recomandat si femeilor aflate in perioada menstruatiei, perioada in care organismul pierde fier.

Atunci cand organismul nu poate sa absoarba fier sau pierde o cantitate mare de sange, au loc carentele de fier, iar cel mai important simptom al deficientei de fier este anemia. Daca fierul se afla intr-un cantitate insuficienta in organism, este redusa capacitatea organismului de a se proteja impotriva infectiilor. Deficientele de fier se manifesta printr-o rezistenta scazuta la efort, oboseala crescuta, aritmie, lipsa de energie, palpitatii, insuficienta respiratorie, pierderi de memorie, paloarea sau confuzie.

Printr-un aport adecvat de fier, fie din alimentatie, fie prin administrarea suplimentelor nutritive, este asigurata o functionare optima a organismului si sunt prevenite deficiente de fier si simptomele specifice acestora.

Produse care contin Fier


All In cu Taurina contine 309 mg Fier + 32 ingrediente active


All in cu taurina este un supliment nutritiv de la Vita Crystal ce furnizeaza organismului vitamine, taurina, minerale si polifenoli, motiv pentru care este un complex complet de vitamine si minerale. Astfel, prin admninistrarea acestui produs se va mentine un nivel energetic optim in celule si creste capacitatea de...
164 Lei 
Puncte Bonus: 30


Pretul contine TVA

Ingredientul Fier poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Afectiune Cum actioneaza Fier pentru fiecare afectiune
Anemie- Restabileste cantitatea de fier
Bulimie- Corecteaza carentele si creste apetitul
Colite- De obicei este recomandat celor cu boli inflamatorii de stomac

De asemenea ingredientul Fier poate fi folosit ca adjuvant si pentru: Caderea parului, Depresia, Imunitate scazuta, Insomnie, Migrene, Oboseala cronica,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: