contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Fucoidan


Fucoidanul este o substanta extrasa dintr-o alga marina bruna, ce poarta denumirea de Limu Moui, care se gaseste in apele Japoniei si insulei Tonga. Aceasta substanta se remarca prin efectul de stimulare a celulelor stem adulte, cat si de imbunatatire a functiilor hepatice si functiilor circulatorii. Potrivit expertilor, daca se administreaza doza zilnica de fucoidan care este recomandata, este posibila aducerea organismului la un nivel de functionare optima.

In intreaga lume s-au efectuat cercetari cu privire la efectele terapeutice detinute de fucoidan, iar acestea au aratat ca este un eficient antiviral, care amelioreaza hepatita de tip C si sustine functiile hepatice si biliare, insa ajuta si la stimularea sistemului nervos central si circulator. Totodata, dispune de efect anticoagulant, ajuta organismul sa rezistente in fata actiunii daunatoare a virusurilor, parazitilor si micozelor, insa dispune si de proprietatile necesare distrugerii virusului herpectic sau a bacteriei Helicobacter Pylori.

Totodata, fucoidanul imbunatateste absorbtia nutrientilor la nivelul colonului, regleaza nivelul de glicemie, neutralizeaza radicalii liberi, reduce nivelul de colesterol, previne si amelioreaza afectiunile cardiovasculare si amelioreaza reactiile alergice, insa favorizeaza si eliminarea nicotinei din organism. Ca o dovada a eficientei acestei substante in imbunatatirea sanatatii organismului, persoanele care consuma alga limu muoi, care este bogata in fucoidan, se bucura de mai multa energie, de o piele mai fina si mai moale, cat si de un sistem digestiv sanatos.

Produse care contin Fucoidan


-20%
Puncte Bonus: 135
Olimpiq Jubileum SXC 250% 120 doze - 240 cps

                            TRANSPORT GRATUIT

800 lei   640 Lei

-20%
Puncte Bonus: 250
Olimpiq Jubileum SXC 250% 240 doze - 480 cps

                            TRANSPORT GRATUIT

1463 lei   1170 Lei

Ingredientul Fucoidan poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Accident vascular cerebral, Artrita, Cancer, Colesterol ridicat, Diabet, Hepatita, Herpes, Hipertensiune arteriala, Infarct miocardic, Infectie Helicobacter Pylori, Leucemie, Obezitate, Tromboza,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: