contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Fucose


Fucose este un tip foarte rar de zahar, care se numara printre cele opt tipuri de zahar bioactive, importante pentru comunicarea dintre celule. Este prezent in compozitia anumitor plante si alge marine si este recomandat pentru a sustine sanatatea sistemului imunitar. Moleculele fucose sunt prezente in organismul uman si au roluri multiple. Astfel, acestea sunt prezente la nivelul pielii, rinichilor sau creierului.

De asemenea, fucose este important pentru functionarea sistemului nervos si pentru mentinerea functiei celulelor rosii. Potrivit cercetarilor, moleculele de fucose sunt responsabile de reglarea sistemului imunitar care influenteaza afectiunile inflamatorii ale organismului. Exista cercetari care arata ca inhiba proliferarea celulelor canceroase. Cu toate ca ofera numeroase beneficii, acest tip de zahar este utilizat foarte rar si consumat in cantitati foarte mici.

Se recomanda folosirea acestuia pentru a creste rezistenta organismului la infectii. Oamenii de stiinta inca cerceteaza noi beneficii oferite de fucose in sustinerea sanatatii organismului.

Produse care contin Fucose


Ingredientul Fucose poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Cancer, Imunitate scazuta,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: