contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Glucomannan - Limba Diavolului


 Fiind o fibra prezenta in radacina de Amorphophallus Konjac, Glucomannan-ul este recomandat persoanelor care doresc sa slabeasca. Astfel, contribuie la sustinerea procesului de scadere in greutate, datorita faptului ca intarzie absorbtia de glucoza in intestine. Amorphophallus Konjac este singura planta care produce cantitati remarcabile de Glucomannan, iar potrivit unor studii, fibra este eficienta in controlul greutatii corporale si datorita efectului de inducere a senzatiei de satietate.

Dupa ingerare, atunci cand Glucomannan intra in contact cu lichidele isi mareste volumul, fiind astfel redusa pofta de mancare. Beneficiile pe care le ofera aceasta fibra nu constau doar in sustinerea pierderii in greutate, fiind apreciata din punct de vedere terapeutic de secole in Asia. Astfel, este adaugata in mancaruri traditionale japoneze si chinezesti.

Este cunoscut faptul ca ajuta la scaderea nivelul de colesterol si reduce absorbirea toxinelor in organism, insa ajuta si la detoxifierea acestuia. Potrivit unor studii, contribuie la ameliorarea constipatiei. De asemenea, favorizeaza scaderea nivelului de glicemie la persoanele cu diabet de tip 2, fara sa dauneze nivelului de insulina si scade tensiunea arteriala. Astfel, ofera si alte beneficii organismului, alaturi de cel de accelerare a metabolismului.

Produse care contin Glucomannan - Limba Diavolului


Ingredientul Glucomannan - Limba Diavolului poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Colesterol ridicat, Constipatie, Detoxifiere, Diabet, Hipertensiune arteriala, Obezitate,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: