contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Hasmaciuca


Hasmaciuca este o planta erbacee, cunoscuta sub denumirea de asmatuchi sau hasmatuchi, bogata in vitaminele C, B1, B2, PP, ulei eteric, substante azotoase si saruri minerale. Se recomanda utilizarea acestei plante in scop terapeutic, deoarece favorizeaza eliminarea toxinelor din organism si induce o stare generala de relaxare. De asemenea, este un eficient antiseptic respirator, iar potrivit cercetarilor, poate fi utilizata pentru a preveni cancerul.

Planta se remarca prin efectele sale stomahice, stimulente asupra secretiilor glandelor exocrine, carminative, antispastice, antioxidante si diuretice. Hasmaciuca este recomandata in curele de slabire, deoarece induce senzatia de satietate si impiedica asimilarea dulciurilor. Se poate utiliza penrtru a ingriji delicat pielea si a preveni aparitia ridurilor, motiv pentru care este recomandata in preparatele cosmetice.

Datorita aromei sale unice si a gustului placut, hasmaciuca se poate adauga in diferite preparate culinare sau se poate consuma sub forma de ceai.

Produse care contin Hasmaciuca


Biosa Flora contine Hasmaciuca + 24 ingrediente active


Biosa Flora este un supliment nutritiv conceput de Vita Crystal, pentru a intari sistemul imunitar al organismului si a sustine eficient starea de sanatate, datorita extractelor de plante si fructe pe care le contine, imbogatite cu culturi de bacterii lactice si flavonoide. In compozitia produsului se afla bacterii...
65 Lei 
Puncte Bonus: 11


Pretul contine TVA

Ingredientul Hasmaciuca poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Astm, Bronsita, Calculi urinari, Cancer, Dermatita, Detoxifiere, Guta, Hemoroizi, Intepaturi de insecte,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: