contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Hesperidina


Hesperidina este o substanta naturala, prezenta cu precadere in compozitia citricelor necoapte, care face parte din categoria flavonoidelor si se remarca prin excelentele efecte antioxidante. Se recomanda utilizarea acestei substante pentru a mentine sanatatea vaselor de sange, a imbunatati circulatia si a reduce inflamatia. Un studiu realizat in anul 2007 si publicat in revista Angiologie Internationala, arata ca sunt eficiente in ameliorarea insuficientei venoase cronice, suplimentele nutritive concepute pe baza de vitamina C, hesperidina si extract de matura macelarului.

Un alt studiu, efectuat in anul 2003 si publicat in Revista de Nutritie, arata efectele hesperidinei de a preveni osteoporoza, intalnita frecvent in perioada de postmenopauza. Astfel, hesperidina contribuie la prevenirea pierderii de masa osoasa, insa ajuta si la scaderea nivelului de colesterol. Un studiu publicat in anul 2010 in revista de Cercetare in fitoterapie din anul 2010 arata ca aceasta substanta poate sa inhibe raspandirea si cresterea celulelor canceroase in cazul cancerului mamar.

Prin efectul de reducere a tensiunii arteriale si a nivelului de colesterol, hesperidina este un aliat impotriva afectiunilor cardiovasculare, precum impotriva aterosclerozei. De asemenea, hesperidina dispune de proprietati antiinflamatorii si este eficienta in sustinerea sanatatii organismului.

Produse care contin Hesperidina


Ingredientul Hesperidina poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Alergii, Artrita reumatoida, Boli cardiovasculare, Cancer, Colesterol ridicat, Hemoroizi, Hipertensiune arteriala, Osteoporoza, Ulcer Gastro Duodenal, Varice,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: