Flavonoide.ro
Pret depozit Transport gratuit

Cauta
contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil

Hibiscus


Hibiscusul este o planta originara din Angola, care dispune de proprietati diuretice si este utilizata in medicina ayuverdica pentru a ameliora tusea si a stopa caderea parului. Cercetarile efectuate arata ca aceasta planta dispune de proprietati antioxidante si mentine sanatatea cardiovasculara, iar un studiu realizat in anul 2011 arata ca imbunatateste sanatatea persoanelor afectate de tensiune arteriala usor ridicata.

De asemenea, hibiscusul favorizeaza scaderea nivelului de colesterol, gratie contintului bogat in antioxidanti si flavonoide. Astfel, este redus riscul de aparitie a afectiunilor cardiovasculare. Datorita continutului bogat de vitamina C, este recomandat pentru prevenirea racelii si a gripei. In compozitia sa se afla enzime care blocheaza productia de amiaza, aceasta fiind o enzima care transforma amidonul in zahar.

Astfel, hibiscusul este recomandat pentru a ajuta la reducerea absorbtiei de carbohidrati si a favoriza, astfel, scaderea in greutate. Totodata, previne cresterea celulelor precanceroase, deoarece se remarca prin continutul bogat in antioxidanti si este un adjuvant in cazul depresiilor. Astfel, ajuta la calmarea sistemului nervos. In plus, imbunatateste functionarea vezicii urinare si a fost utilizat in mod traditional pentru a ameliora constipatia.

Datorita efectului antispasmodic al hibiscusului, este recomandat pentru ameliorarea sindromului de colon iritabil si poate fi utilizat pentru a imbunatati aspectul pielii. Astfel, este un aliat impotriva anumitor afectiuni, dar si un ingredient important in produsele destinate ingrijirii pielii.

Produse care contin Hibiscus


Flavin 7 Hidrogen 16 x 100 ml contine 48 mg Hibiscus + 9 ingrediente active


Flavin7 Hidrogen este un produs conceput de compania Vita Crystal, care face parte din categoria produselor Flavin, ce se remarca prin continutul de flavonoide. Apreciate pentru efectele terapeutice, flavonoidele imbunatatesc activitatea sistemului circulator si digestiv, motiv pentru care favorizeaza prevenirea...
425 Lei   340 Lei 
Puncte Bonus: 77


Pretul contine TVA
-20%
Puncte Bonus: 102
Flavin77 Family 1000 ml

                            TRANSPORT GRATUIT

560 lei   448 Lei

Ingredientul Hibiscus poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Caderea parului, Cistita, Colesterol ridicat, Constipatie, Depresia, Dureri menstruale, Gripa, Hipertensiune arteriala, Infectii urinare,