contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

L-Izoleucina


L-Izoleucina este un aminoacid esential, care nu poate fi sintetizat de catre organismul uman si trebuie obtinut din alimentatie, fiind eficient in cresterea rezistentei organismului la efort prelungit. Compozitia aminoacidului L-Izoleucina este identica cu cea a leucinei, cu deosebirea ca beneficiaza de proprietati diferite. Este un aminoacid important pentru prevenirea leziunilor hepatice si formarea tesutului muscular, fiind recomandat pentru a accelera procesul de refacere a organismului dupa efort fizic.

Datorita proprietatilor sale, L-Izoleucina contribuie la grabirea vindecarii ranilor si a traumatismelor. Daca este furnizata organismului o cantitate corecta de L-Izoleucina, aceasta ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange. De asemenea, contribuie la formarea hemoglobinei si participa la coagularea sangelui. Actioneaza eficient si asupra mentinerii sanatatii sistemului nervos.

L-Izoleucina este convertita in hidrati de carboni, dar si in lipide. Prezenta acesteia in organism ajuta la prevenirea atrofierii musculare si sustine sanatatea organismului. Atunci cand suferim un deficit de L-Izoleucina, prezentam o cicatrizare lenta a ranilor, cat si dureri de cap, depresie, iritabilitate, dereglari ale nivelului de glucoza in sange si leziuni la nivelul ficatului.

Prevenirea deficitului de L-Izoleucina este posibila prin consumul alimentelor care contin acest aminoacid, cat si prin utilizarea unor suplimente nutritive, care pot furniza organismului necesarul de L-Izoleucina.

Produse care contin L-Izoleucina


Flavin7 Sport Revive contine L-Izoleucina + 9 ingrediente active


Suplimentul nutritiv Flavin7 Sport Revive face parte din gama de produse Sport de la Vita Crystal si este recomandat pentru a favoriza regenerarea musculara. Este potrivit persoanelor care depun un efort fizic prelungit sau sportivilor, deoarece asigura regenerarea organismului dupa efort. De asemenea, favorizeaza o...
88 Lei 
Puncte Bonus: 15.6


Pretul contine TVA

Ingredientul L-Izoleucina poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Anxietate, Depresia, Diabet, Distrofie musculara, Tromboza,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: