contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

L-Leucina


L-Leucina este un aminoacid esential, cu rol in accelerarea sintezei proteinelor si sustinerea procesului de scadere in greutate. Leucina contribuie la cresterea masei musculare si favorizeaza reglarea arderilor metabolice, fiind un aminoacid important pentru functionarea corecta a organismului.

Este importanta pentru a stimula sinteza proteica si a mentine sanatatea tesuturilor, dar ajuta si la refacerea organismului dupa interventii chirurgicale. Fiind al patrulea cel mai concentrat aminoacid din tesuturile organismului uman, L-leucina reprezinta aproximativ 8% din totalul de aminoacizi regasiti in structurile proteice.

Este importanta atat pentru a mentine o greutate normala a organismului, cat si pentru a furniza energie, atunci cand organismul este supus stresului. De asemenea, contribuie la mentinerea glicogenului din muschi si a echilibrului de azot.

Atunci cand cantitatea de L-leucina furnizata organismului prin alimentatie este insuficienta, organismul nu va putea folosi proteinele furnizate, indiferent de cantitatea de proteine pe care o consumati. L-Leucina este importanta si pentru a mari capacitatea de concentrare si a sustine recuperarea musculara dupa antrenament.

Produse care contin L-Leucina


Flavin7 Sport Revive contine L-Leucina + 9 ingrediente active


Suplimentul nutritiv Flavin7 Sport Revive face parte din gama de produse Sport de la Vita Crystal si este recomandat pentru a favoriza regenerarea musculara. Este potrivit persoanelor care depun un efort fizic prelungit sau sportivilor, deoarece asigura regenerarea organismului dupa efort. De asemenea, favorizeaza o...
88 Lei 
Puncte Bonus: 15.6


Pretul contine TVA

Ingredientul L-Leucina poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Obezitate,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: