contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

L-Valina


L-Valina este un aminoacid cu lant ramificat, care contribuie la refacerea tesuturilor si creste sinteza acestora, insa este recomandat si pentru a creste forta si rezistenta fizica. Contribuie la refacerea muschilor si a tesuturilor, mentine nivelul optim de azot in tesuturi si sustine cresterea energiei musculare. Din cauza faptului ca acest aminoacid nu este sintetizat de catre organism, este furnizat organismului prin alimentatie si suplimente nutritive.

Utilizarea aminoacidului L-Valina este recomandata in cazul afectiunilor vezicii biliare si hepatice, cat si impotriva unor afectiuni musculare. Contribuie la corectarea deficitului de aminoacizi la persoanele consumatoare de droguri si impiedica distrugerea tesuturilor din timpul antrenamentului. De asemenea, creste rezistenta la efort fizic prelungit.

Deficitul de L-Valina se manifesta prin senzatia de foame, obezitate si niveluri ridicate de insulina in sange. Un nivel optim de L-Valina ajuta la reglarea sistemului imunitar, amelioreaza insomnia si indeparteaza tulburarile musculare si nervozitatea. Ajuta, totodata, la imbunatatirea functiilor cognitive si amelioreaza traumele, dar este eficient si in reducerea poftei de mancare.

Persoanele care doresc sa isi mareasca masa musculara pot utiliza aminoacidul L-Valina impreuna cu L-Izoleucina, pentru a sustine cresterea masei musculare si a nivelurilor de energie, cat si pentru a reface organismul dupa efort fizic prelungit.

Produse care contin L-Valina


Flavin7 Sport Revive contine L-Valina + 9 ingrediente active


Suplimentul nutritiv Flavin7 Sport Revive face parte din gama de produse Sport de la Vita Crystal si este recomandat pentru a favoriza regenerarea musculara. Este potrivit persoanelor care depun un efort fizic prelungit sau sportivilor, deoarece asigura regenerarea organismului dupa efort. De asemenea, favorizeaza o...
88 Lei 
Puncte Bonus: 15.6


Pretul contine TVA

Ingredientul L-Valina poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Boli ale vezicii biliare (colecist), Crampe musculare, Imunitate scazuta, Insomnie,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: