contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Licopen


Licopenul este un carotenoid prezent in compozitia anumitor alimente, precum sunt rosiile, care determina culoarea naturala rosu-inchis a acestora. Este un puternic antioxidant, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la intarirea membranelor celulare. Potrivit unui studiu realizat in anul 2010, de catre cercetatorii de la Universitatea Chineza din Hong Kong, licopenul poate preveni formarea cancerului la san. In urma administrarii de licopen, celulele ADN care au fost expuse la factori toxici, au prezentat o reducere a deteriorarii cu peste 20%.

Un studiu realizat la Universitatea Harvard in anul 1995 arata ca licopenul ajuta la scaderea riscului de aparitie a cancerului de prostata. Protejeaza sistemul cardiovascular, ajuta la scaderea nivelului de colesterol si este recomandat fumatorilor, pentru a reduce riscul de aparitie a bolilor de inima. Astfel, contribuie la prevenirea infarctului miocardic si a aterosclerozei. Impiedica degenerescenta maculara si imbunatateste circulatia la nivel celular, prevenind formarea tesuturilor tumorale.

Licopenul este recomandat pentru prevenirea osteoporozei. Acesta ajuta la reducerea stresului oxidativ din oase si reduce riscul de osteoporoza la femeile aflate la postmenopauza, potrivit unui studiu. Exista studii in vitro care arata ca licopenul este un antioxidant de doua ori mai puternic decat beta-carotenul.

Produse care contin Licopen


Ingredientul Licopen poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Ateroscleroza, Boli cardiovasculare, Cancer, Infarct miocardic, Osteoporoza,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: