contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Lizina


Lizina este un aminoacid esential, important pentru a asigura cresterea si dezvoltarea oaselor la copii si a mentine un echilibru corect de azot in organism. Este necesara pentru a mentine masa musculara si a produce anticorpi, contribuie la imbunatatirea absorbtiei calciului si ajuta la formarea colagenului. Sustine procesul de produce a altor enzime si hormoni, este utila in scaderea in greutate, deoarece contribuie la transformarea acizilor grasi in energie si favorizeaza scaderea nivelului de colesterol, motiv pentru care scade riscul de aparitie a bolilor de inima.

Datorita rolului de formare a colagenului, lizina este importanta si pentru a mentine sanatatea pielii. Potrivit unor studii, daca se administreaza in mod regulat lizina, este posiibla prevenirea aparitiei herpesului, deoarece acest aminoacid dispune de efecte antivirale. Prin efectul de sustinere a absorbtiei calciului, exista cercetatori care sunt de parere ca poate sa previna pierderea de masa osoasa, ce determina aparitia osteoporozei.

De asemenea, lizina dispune de efect antidepresiv, amelioreaza starile de stres si anxietate, este o sursa de energie si combate oboseala sau starile de ameteala si de slabiciune. Poate fi utilizata de catre sportivi, pentru a ajuta la cresterea masei musculare, deoarece contribuie la sinteza fibrelor musculare si ajuta la formarea de tesut muscular. Daca se afla in exces in organism, este eliminata prin urina.

Produse care contin Lizina


Ingredientul Lizina poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Afectiune Cum actioneaza Lizina pentru fiecare afectiune
Afte- Impiedica infectia sa se raspandeasca
Gripa- Ajuta la combaterea infectiei virale si la prevenirea izbucnirii herpesului de raceala care apare in jurul gurii si este obisnuit cand organismul se afla sub presiunea bolii
Herpes- Combate virusul care da herpesul bucal
Lupus- Ajuta in prevenirea leziunilor bucale
- Ofera protectie impotriva virusurilor
Obezitate- Ajuta la scaderea grasimii corpului
Osteoporoza- Ajuta la absorbtia calciului si la intarirea tesuturilor conjunctive
Zona zoster- Combate virusurile herpesului

De asemenea ingredientul Lizina poate fi folosit ca adjuvant si pentru: Anemie, Anxietate, Ateroscleroza, Boli Aparat Respirator, Colesterol ridicat, Depresia, Diabet, Hepatita, Menopauza, Oboseala cronica,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: