contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Molotru


Molotru este o planta intalnita sub denumirea de fan grecesc sau schinduf, recomandata persoanelor care doresc sa isi mareasca masa musculara. Chinezii utilizau aceasta planta pentru a mentine sanatatea organismului, iar indientii considerau ca  este un eficient detoxifiant, care contribuie la ameliorarea afectiunilor pulmonare si a anorexiei.

Componentele regasite in aceasta planta aduc importante beneficii mentinerii sanatii organismului, printre acestea aflandu-se fisterina, tanin, colina, saponina, mucilagii,  albumine, saruri de fier, magneziu sau saponina steroidica. Dispune de proprietati expectorante, antispastice, antiinflamatorii, tonice, hipotensive si emoliente. Este considerata un stimulent al menstruatiei si al lactatiei si ajuta la ameliorarea bronsitei.

De asemenea, aceasta planta poate fi utilizata pentru a forma hemoglobina la persoanele anemice si mentine sanatatea sistemului cardiovascular. Datorita efectului de crestere a masei musculare, prin eliberarea hormonilor de crestere, este o planta apreciata de catre persoanele care practica culturismul.

Produse care contin Molotru


-20%
Puncte Bonus: 107
Flavin77 Family 1000 ml

                            TRANSPORT GRATUIT

616 lei   493 Lei

Ingredientul Molotru poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Abces, Acnee, Afectiuni Dermatologice, Anemie, Anorexie, Artrita, Ateroscleroza, Bronsita, Celulita, Colesterol ridicat, Colite, Colon iritabil, Dermatita, Diabet, Impotenta, Infertilitate, Menopauza, Osteoporoza, Ulcer varicos,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: