contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Momordica


Momordica este o planta apreciata in special pentru efectul de stimulare a secretiei de insulina la nivelul pancreasului, motiv pentru care se recomanda utilizarea acesteia in calitate de adjuvant in cazul diabetului zaharat. In compozitia sa se afla substante importante pentru mentinerea sanatatii organismului, precum vitamina C, aminoacizi, serina, acid glutamic, uleiuri volatile, saponine, polipeptide, care au o actiune asemanatoare insulinei si glucozide. Astfel, este un eficient remineralizant, vitaminizant, antitumoral, antiviral, hipocolesterolemiant, antibiotic, imunostimulator si antiparazitar.

Datorita acestor proprietati, momordica este recomandata pentru scaderea nivelului de colesterol din sange, indeparteaza parazitii intestinali si scade tensiunea arteriala.  Este utila si persoanelor care doresc sa slabeasca, deoarece reduce tesutul adipos si normalizeaza toleranta la glucoza. Scaderea in greutate la persoanele cu diabet de tip 2 este esentiala pentru a preveni complicatiile diabetului, precum instalarea afectiunilor cardiovasculare.

De asemenea, previne sau incetineste instalarea neuropatiei diabetice, care este o complicatie a diabetului zaharat. Anumite studii arata eficienta extractelor de mamordica de a inhiba cresterea si proliferarea diferitelor tipuri de celule canceroase. Totodata, asigura protectia organismului impotriva aparitiei infectiilor virale, deoarece impiedica penetrarea peretului celular de catre virusuri.

Produse care contin Momordica


Ingredientul Momordica poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Afectiune Cum actioneaza Momordica pentru fiecare afectiune
Diabet- Ajuta la reglarea nivelului zaharului din sange

De asemenea ingredientul Momordica poate fi folosit ca adjuvant si pentru: Boli cardiovasculare, Cancer, Colesterol ridicat, Detoxifiere, Hipertensiune arteriala, Leucemie,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: