contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

NADH


NADH (Nicotinamida Adenin Dinucleotida) este o enzima cunoscuta si sub denumirea de Coenzima -1, importanta pentru a imbunatati producerea de energie la nivel celular, fiind necesara pentru mii de reactii biochimice in organism. Suplimentarea cu NADH este utila persoanelor care se confrunta cu oboseala cronica si tuturor celor care isi doresc un impuls de energie.

Este o enzima eficienta in stimularea productiei neurotransmitatorilor dopamina si serotonina, imbunatateste claritatea mentala si ajuta la cresterea puterii de concentrare. Exista numeroase studii care arata efectul pozitiv al NADH de a ameliora simptomele afectiunilor Alzheimer si Parkinson, cat si cele ale sindromului de oboseala cronica. Persoanele cu boala Parkinson care au utilizat NADH au observat o crestere a nivelului de dopamina, cat si imbunatatirea functiilor cognitive.

 Contribuie la restabilirea nivelului de energie a creierului, iar la persoanele cu Alzheimer poate determina o imbunatatire a problemelor cognitive si de comportament. Sportivii care folosesc NADH isi pot imbunatati peformantele sportive, fiind utila si persoanelor care sunt afectate de stari de oboseala, datorita efectului de energizare. Nivelul de NADH din organism influenteaza functia de reparare a ADN-ului, astfel incat un nivel crescut de NADH permite o mai buna reparare a ADN-ului.

Datorita rolului important detinut de NADH in producerea de energie, in special in creier si sistemul nervos central, este denumita "pilula energizanta". De asemenea, mai este denumita si "vitamina anti-oboseala", deoarece actioneaza eficient asupra indepartarii starilor de oboseala si a nivelurilor scazute de energie.

Produse care contin NADH


Smart flavin contine 150 mg NADH + 18 ingrediente active


Prin cercetarile efectuate, specialistii companiei Vita Crystal au elaborat suplimentul nutritiv Smart Flavin, pe baza unei formule noi, care combina efectele terapeutice ale flavonoidelor cu magneziu, pentru a stimula buna functionare a creierului si a imbunatati memoria. Este cunoscut faptul ca este utilizata doar...
214 Lei 
Puncte Bonus: 37


Pretul contine TVA
-20%
Puncte Bonus: 135
Olimpiq Jubileum SXC 250% 120 doze - 240 cps

                            TRANSPORT GRATUIT

800 lei   640 Lei

-20%
Puncte Bonus: 250
Olimpiq Jubileum SXC 250% 240 doze - 480 cps

                            TRANSPORT GRATUIT

1463 lei   1170 Lei

Ingredientul NADH poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Alzheimer, Depresia, Oboseala cronica, Parkinson,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: