contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Nattokinaza


Nattokinaza este o enzima foarte apreciata in tarile asiatice si mai nou si in Europa pentru efectele sale asupra sistemului cardiovascular si circulator.  

Proteina este extrasa din bobele de soia fierte si fermentate - Natto. Bacteria benefica numindu-se Bacillus Natto si este nelipsita  in alimentatia japonezilor.

Substanta activa se numeste Nattokinase si a fost descoperita de catre cercetatorul Dr Hiroyuki Sumi in cadrul universitatii din Chicago.  

De mentionat ca substanta activa nattokinaza nu se gaseste in alimentele pe baza de soia ci doar in natto - alimentul japonez care are la baza procesul specific de fermentatie.

Numerosi medici si nutrionisti japonezi recomanda in paralel cu tratamentul alopat si nattokinaza, utilizata adesea in cazul afectiunilor aparatului cardiovascular. 
Nattokinaza este utilizata astfel in reglarea tensiunii arteriale, anginei pectorale, aterosclerozei, trombozei sau a afectiunilor circulatiei  periferice.

S-a demonstrat atat stiintific cat si clinic ca nattokinaza este utila in diferite tipuri de durere, oboseala cronica, spasme sau crampe musculare. Eficienta acestei proteine, nattokinaza a fost deasemenea demonstrata in cazurile de deficiente de vitamine sau afectiuni tumorale.


Produse care contin Nattokinaza


Dr Intenzyme Natto contine 9 g Nattokinaza + 10 ingrediente active


Dr Intenzyme Natto completeaza gama de suplimente naturale Vita CrystalEnzimele joaca un rol cheie in cadrul proceselor ce au loc in corpul uman, inclusiv in ceea ce priveste produsele digestive. Enzimele continute de Dr Intenzyme Natto, fac posibila descompunerea chimica a nutrientilor ce ajung in canalul...
114 Lei 
Puncte Bonus: 19


Pretul contine TVA

Ingredientul Nattokinaza poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Aritmie cardiaca, Boli cardiovasculare, Cardiomiopatie dilatativa, Infarct miocardic, Insuficienta cardiaca,

De ce este importanta enzima Nattokinaza pentru sanatatea noastra?

Enzima Nattokinase are capacitatea de a regla indicele de coagulare a sangelui ceea ce duce la prevenirea formarii cheagurilor si implicit la prevenirea atacului de cord sau cerebral.

De exemplu, in cazul persoanelor care au tensiune oscilanta, cercetatorii au demonstrat ca, nattokinasa administrata pe o perioada de minim 8 saptamani poate reduce presiunea arteriala. Numeroase studii au fost efectuate la Bio Sciences Laboratories Company Ltd - Japonia si cu rezultate uimitoare in cazul mai multor afectiuni circulatorii.

Doza optima de Nattokinaza depinde de varsta, starea de sanatate  insa in general doza minima este de 1-2  capsule/zi echivalentul a 300 mg.

Fiind o enzima care imbunatateste circulatia sanguina, trebuie sa intrebati medicul  daca il puteti adminsitrat daca luati si coagulante. De asemenea nattokinaza nu se administreaza inaintea interventiilor chirurgicale cu minim 2 -3 saptamani.

Beneficiile generale oferite de Nattokinaza:
 - sustine activitatea tractului gastro intestinal
- ajuta la mentinerea vaselor sanguine curate si previne formarea chagurilor
- ajuta in prevenirea anginei pectorale
- poate preveni atacul cerebral sau atacul de cord
- ajuta la cresterea productiei naturale a plasmei si stimuleaza productia urokinazei.
- ajuta la normalizarea tensiunii arteriale


Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: