contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Oregano


Oregano este o planta cunoscuta in gastronomie, in special in bucataria mediteraneana si care este apreciata pentru calitatile sale terapeutice. Considerat un simbol al fericirii de catre greci si romani, este o sursa bogata de vitaminele A, C, E si K, alaturi de fibre, fier, vitamina B6, magneziu, calciu si potasiu. In oregano se afla acidul rozmarinic, care este un antioxidant puternic, ce sustine sanatatea organismului.

Substantele fitochimice din oregano, carvacol si timol, sunt puternice antimicrobiene, care pot distruge MRSA (stafilococul auriu multiplu), cu toate ca acesta este rezistent la antibiotice. Potrivit cercetatorilor, uleiul esential din oregano omoara MRSA, atat ca lichid, cat si ca vapori. De asemenea, studiile au aratat ca se pot utiliza uleiurile esentiale din oregano pentru a distruge anumite specii de Candida.

Datorita continutului de beta-cariofilen, oregano dispune de excelente proprietati antiinflamatorii si se poate folosi pentru a ameliora ateroscleroza si osteoporoza. O alta actiune importanta a acestei plante este cea anticancerigena, deoarece impiedica cresterea celulor canceroase ale colonului, iar studiile arata rezultate incurajatoare in utilizarea plantei impotriva cancerelor de prostata, de san, de piele, de colon si a leucemiei, gratie continutului de carnosol.

Actiunea antioxidanta exercitata de oregano este de 42 de ori mai puternica decat cea a merelor si dispune de efecte antioxidante mai puternice decat coacazele sau portocalele. Consumul de oregano furnizeaza organismului si necesarul de fibre, pentru a regla tranzitul intestinal. Poate fi utilizat extern, pentru a neutraliza muscaturile si intepaturile veninoase, precum sunt cele de serpi sau de albine.

Produse care contin Oregano


Biosa Flora contine Oregano + 24 ingrediente active


Biosa Flora este un supliment nutritiv conceput de Vita Crystal, pentru a intari sistemul imunitar al organismului si a sustine eficient starea de sanatate, datorita extractelor de plante si fructe pe care le contine, imbogatite cu culturi de bacterii lactice si flavonoide. In compozitia produsului se afla bacterii...
71 Lei 
Puncte Bonus: 12


Pretul contine TVA
-20%
Puncte Bonus: 90
Crystal Complex Biosa Flora Omega-3 Essence

                            TRANSPORT GRATUIT

561 lei   449 Lei

Ingredientul Oregano poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Afectiune Cum actioneaza Oregano pentru fiecare afectiune
Candidoza- Agent antiinflamator si efect antiseptic

De asemenea ingredientul Oregano poate fi folosit ca adjuvant si pentru: Aerofagie, Detoxifiere, Dureri menstruale, Gastrita, Ulcer Gastro Duodenal,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: