contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Portocala Amara (Diosmina)


Diosmina este o flavona naturala obtinuta din citrice. 

Suplimentele naturale cu continut mare de Diosmina sunt indicate ca adjuvant in afectiunile inflamatorii, in special pentru afectiuni ale venelor ( vene infundate, vene umflate, varice).  

Numerosi specialisti recomanda administrarea Diosminei in afectiuni precum insuficienta venoasa cronica, vene varicoase, hemoroizi sau ulcere varicoase.

Diosmina extrasa din citrice este o substanta benefica in primul rand deaorece are capacitatea de a reduce presiunea in vene si este considerat un flebotonic.

Produse care contin Portocala Amara (Diosmina)


Venomin contine 27000 capsule Portocala Amara (Diosmina) + 9 ingrediente active


Venomin este un produs natural Vita Crystal ideal in cazul picioarelor obosite, venelor umflate sau varicelor. Cu Venomin  puteti avea picioare sanatoase si frumoase!Complexul ideal de ingrediente atent selectionate din Venomin il recomanda ca adjuvant in reducerea tulburarilor dureroase, reducerea simptomelor...
119 Lei 
Puncte Bonus: 16


Pretul contine TVA

Venomin Crema contine Portocala Amara (Diosmina) + 1 ingrediente active


Alaturi de inima, vasele sanguine alcatuiesc aparatul cardio-vascular, acesta avand un rol esential in procesul de transportare a cantitatii de sange la nivelul tesuturilor cu scopul de a contribui in dezvoltarea organismului nostru.Afectiunile vasculare sunt din ce in ce mai intalnite in cazul multor pacienti....
91 Lei 
Puncte Bonus: 15


Pretul contine TVA

Ingredientul Portocala Amara (Diosmina) poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni
Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: