contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Porumbar


Porumbarul este apreciat pentru fructele sale, numite porumbe, care reprezinta o sursa importanta de nutrienti si sunt utilizate in medicina traditionala. Porumbele contin circa 80% apa si se remarca prin continutul de provitamina A, vitaminele B2, B15 si C, alaturi de calciu, potasiu, sodiu, fier si cupru. Taninurile din porumbe stimuleaza imunitatea organismului si contribuie la eliminarea bacteriilor de la nivelul gurii si gatului, cat si din stomac si din intestin.  Astfel, protejeaza organismul impotriva bolilor.

Folosirea terapeutica a porumbelor contribuie la alungarea starilor de oboseala si la cresterea hemoglobinei. De asemenea, ajuta la tonifierea oaselor, dintilor si unghiilor, amelioreaza tusea convulsiva si febra si curata plamanii. Porumbele sunt recomandate si pentru a regla pulsul inimii si a ameliora aritmia cardiaca si hipertensiunea.

Fructele porumbarului sunt apreciate pentru efectele lor astringente si diuretice, stimuleaza digestia si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Porumbarul este potrivit si pentru a proteja flora intestinala sau pentru a ameliora durerile cauzate de guta. Pentru a beneficia de efectele terapeutice ale porumbelor, se pot utiliza extracte ale acestor frute sau se pot folosi, pentru a prepara sirop, dulceata si tinctura. Totodata, se pot usca, pentru a se bea ceaiul de porumbe.

Produse care contin Porumbar


-20%
Puncte Bonus: 107
Flavin77 Family 1000 ml

                            TRANSPORT GRATUIT

616 lei   493 Lei

Ingredientul Porumbar poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Afectiune Cum actioneaza Porumbar pentru fiecare afectiune
Dermatita- Contine flavonoizi care sunt excelenti pentru reducerea inflamatiei

De asemenea ingredientul Porumbar poate fi folosit ca adjuvant si pentru: Afectiuni Vezica Urinara, Amigdalita, Aritmie cardiaca, Artrita, Boli ale vezicii biliare (colecist), Carii si afectiuni dentare, Detoxifiere, Diabet, Diaree, Guta, Hipertensiune arteriala, Nefrita, Oboseala cronica, Tuse,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: