contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Pulbere de catina


Pulberea de catina este eficienta in sprijinirea sanatatii organismului si se poate consuma ca atare sau se poate adauga in sucuri de fructe, cereale sau iaurt. Se poate utiliza si pentru a prepara dulciuri, sosuri sau salate de fructe. Contribuie la cresterea imunitatii organismului  si creste pofta de mancare. De asemenea, este potrivita in avitaminoza sau astenie.

In acelasi timp, pulberea de catina este utila in inlaturarea starilor de oboseala si energizarea organismului. Ajuta la cresterea rezistentei organismului la efort fizic si intelectual si dispune de efect anticonstipant. Totodata, se remarca prin multiplele proprietati terapeutice, precum antiinflamatorii, antitumorale, astringente, cicatrizante, imunostimulente, antibiotice si tonice.

Pulberea de catina se poate utiliza ca supliment sau se poate adauga in iaurt, suc de fructe, suc de legume sau musli, pentru a beneficia de efectele sale vitaminizante. De asemenea, se poate prepara o infuzie, pentru a ne bucura de proprietatile sale terapeutice. Este eficienta in mentinerea sanatatii inimii, dar si a pielii. In plus, sprijina organismul in situatiile de stres.

Produse care contin Pulbere de catina


Catina 100 capsule contine 40 g Pulbere de catina + 1 ingrediente active


Datorita compozitie alcatuite din catina si complexul de boflavonoide  Flavin 7, suplimentul nutritiv Catina de la Vita Crystal este un eficient imunostimulator, care poate fi adminstrat pentru a creste rezistenta organismului in fata bolilor si a aduce un aport considerabil de nutrienti. Este cunoscut faptul...
93 Lei 
Puncte Bonus: 15.4


Pretul contine TVA
-20%
Puncte Bonus: 107
Flavin77 Family 1000 ml

                            TRANSPORT GRATUIT

616 lei   493 Lei

Ingredientul Pulbere de catina poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Accident vascular cerebral, Anemie, Ateroscleroza, Colite, Depresia, Detoxifiere, Leucemie, Scleroza multipla,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: