contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Pulbere de Rhodiola rosea


Pulberea de Rhodiola rosea este un eficient adaptogen, care ajuta la ameliorarea starilor de depresie si anxietate. Astfel, imbunatateste starea psihica, ajuta la combaterea stresului si imbunatateste nivelurile de serotonina si dopamina. De asemenea, ajuta la stimularea si protejarea sistemului imunitar, dispune de efecte antioxidante puternice si creste capacitatea organismului de a depune efort fizic.

Totodata, pulberea de Rhodiola rosea favorizeaza o mai buna oxigenare a sangelui, imbunatateste memoria si atentia, grabeste procesul de refacere a muschilor dupa efort fizic prelungit si imbunatateste performanta sexuala la barbatii care sufera de ejaculare prematura. Folosirea acestei pulberi asigura un echilibru energetic, protejeaza inima impotriva efectelor daunatoare ale stresului si reduce pofta de mancare, fiind utila si in curele de slabire.

Datorita excelentelor sale proprietati terapeutice, Rhodiola rosea este utilizata in scop terapeutic de mii de ani si ajuta organismul sa isi mentina o stare de echilibru, chiar si atunci cand se confrunta cu anumite probleme de sanatate.

Produse care contin Pulbere de Rhodiola rosea


Ingredientul Pulbere de Rhodiola rosea poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Anxietate, Cancer, Depresia, Disfunctii Sexuale, Imunitate scazuta,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: