contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Pulbere de Rhodiola rosea


Pulberea de Rhodiola rosea este un eficient adaptogen, care ajuta la ameliorarea starilor de depresie si anxietate. Astfel, imbunatateste starea psihica, ajuta la combaterea stresului si imbunatateste nivelurile de serotonina si dopamina. De asemenea, ajuta la stimularea si protejarea sistemului imunitar, dispune de efecte antioxidante puternice si creste capacitatea organismului de a depune efort fizic.

Totodata, pulberea de Rhodiola rosea favorizeaza o mai buna oxigenare a sangelui, imbunatateste memoria si atentia, grabeste procesul de refacere a muschilor dupa efort fizic prelungit si imbunatateste performanta sexuala la barbatii care sufera de ejaculare prematura. Folosirea acestei pulberi asigura un echilibru energetic, protejeaza inima impotriva efectelor daunatoare ale stresului si reduce pofta de mancare, fiind utila si in curele de slabire.

Datorita excelentelor sale proprietati terapeutice, Rhodiola rosea este utilizata in scop terapeutic de mii de ani si ajuta organismul sa isi mentina o stare de echilibru, chiar si atunci cand se confrunta cu anumite probleme de sanatate.

Produse care contin Pulbere de Rhodiola rosea


Memorio contine 291.7 mg Pulbere de Rhodiola rosea + 8 ingrediente active


Memorio este un supliment nutritiv, recomandat pentru imbunatatirea memoriei, cresterea capacitatii de concentrare si prevenirea maladiei Alzheimer la persoanele in varsta. Datorita ingredientelor sale, acest produs ajuta si la imbunatatirea memoriei si la cresterea capacitatii de invatare. Memorio poate fi...
125 Lei 
Puncte Bonus: 18


Pretul contine TVA

Smart flavin contine 3.4 g Pulbere de Rhodiola rosea + 18 ingrediente active


Prin cercetarile efectuate, specialistii companiei Vita Crystal au elaborat suplimentul nutritiv Smart Flavin, pe baza unei formule noi, care combina efectele terapeutice ale flavonoidelor cu magneziu, pentru a stimula buna functionare a creierului si a imbunatati memoria. Este cunoscut faptul ca este utilizata doar...
214 Lei 
Puncte Bonus: 37


Pretul contine TVA

Ingredientul Pulbere de Rhodiola rosea poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Anxietate, Cancer, Depresia, Disfunctii Sexuale, Imunitate scazuta,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: