contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Quercetina


Quercetina este considerata de multa lume un super aliment alaturi de recunoscutele ciuperci, afine, ceai verde sau vinul rosu. 

Quercetina este un compus natural care sustine activ sanatatea organismului nostru prin spimularea sistemului imunitar, mentinerea sanatatii inimii si rezitenta organismului in fata virusilor , bacteriilor sau a radicalilor liberi.

In cadrul numeroaselor cercetatri efectuate de specialisti acestia au ajuns la concluzia ca Quercetina este de asemenea utila in afectiuni tumorale datorita efectului sau antioxidant. Efectele sunt si mai uimitoare daca quercetina este combinata cu o enzima specifica cu efect antiinflamator - bromelaina.

Quercetina se gaseste in cantitati mari in fructele de padure, broccoli sau frunzele legumelor. Aceste are efect puternic antioxidant flavonoid. Datorita efectului sau antioxidant specialistii recomanda introducerea acestuia cat mai des in alimentatia zilnica datorita efectului sau asupra radicalilor liberi si chiar in cazul inflamatiilor. Daca nu va este comod sa introduceti in alimentatia dvs cat ami multe legume sau fructe bogate in Quercetin, puteti suplimenta dieta zilnica cu produse naturale care contin acesta enzima extrem  de benefica.


Produse care contin Quercetina


Dr Intenzyme Natto contine 2.9 g Quercetina + 10 ingrediente active


Dr Intenzyme Natto completeaza gama de suplimente naturale Vita CrystalEnzimele joaca un rol cheie in cadrul proceselor ce au loc in corpul uman, inclusiv in ceea ce priveste produsele digestive. Enzimele continute de Dr Intenzyme Natto, fac posibila descompunerea chimica a nutrientilor ce ajung in canalul...
114 Lei 
Puncte Bonus: 19


Pretul contine TVA

Ingredientul Quercetina poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Boli cardiovasculare, Cardiomiopatie dilatativa, Colesterol ridicat, Diabet, Infarct miocardic, Infectii urinare, Inflamatii articulare, Ulcer Gastro Duodenal,

Studii cu rezultate exceptionale au fost realizate in cadrul departamentului de patologie si diagnostic din cadrul universitatii si Verona (Italia).
Oamenii de stiinta au putu observa cum Quercetinul ca si alte flavonoide actioneaza ca un agent antiinflamator, antibacterian sau antiviral. Dupa cum stim, flavonoidele sunt esentiale in suprimarea infalmatiilor. Ca si concluzie acestia si-au exprimat opinia cu privire la Querecetin considerandu-l un antioxidant puternic, natural, cu efecte puternice benefice asupra sistemului imunitar si reducerea inflamatiilor cauzate de exemplu de leucocite.

Numerosi cercetatori si specialisti in nutritie recomanda introducerea in alimentatia zilnica a alimentelor bogate in querecetin deoarece acesta ajuta la prevenirea multor afectiuni si probleme de sanatate.

Querecetin este importanta in cazurile de afectiuni cardiovasculare, alergii, infectii in organism sau in cazul tulburarilor autoimune ( artrita).
Odata ce se reduce nivelul de radicali liberi din organism, aceste incepe sa functioneze intr-un mod sanatos. Astfel sunt reduse simptomele oboselii cronice, se imbunatateste calitatea somnului si este stimulata producerea de kinaze sau fosfataze. Aceste enzime sunt esentiale in functionarea corecta a celulelor.

Querecetin datorita efectului sau antiinflamator poate fi adminsitrat ca adjuvant in cazul aterosclerozei, colesterului ridicat, afectiunilor cardiovasculare, reglarea nivelului insulinei , afectiuni oftalmologice, afectiuni maligne, inflamatii ale prostatei sau  sau afectiuni la nivelul stomacului.


Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: