Flavonoide.ro
Pret depozit Transport gratuit

Cauta
contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil

Salcie


Salcia se remarca prin continutul de minerale, vitamine, proteine, lipide, tanin, rezine, celuloza, amidon, glicozizi fenolici si lipide, cat si prin proprietatile sale tonice, antiseptice, antiinflamatorii, sedative, antitermice, antireumatice si astringente. Cu toate ca este utilizata de mii de ani pentru a ameliora afectiunile reumatismale, febra si hemoragiile, salcia a intrat in atentia specialistilor in urma cu peste o suta de ani, cand in scoarta acesteia s-a descoperit salicina.

Salicina este aspirina naturala, care poate fi utilizata in calitate de tonic, antiseptic, sedativ, astringent, antiinflamator si antireumatismal. Potrivit unui articol al Universitatii din Maryland, scoarta de salcie alba poate fi utilizata pentru a ameliora durerea si inflamatia, asemeni aspirinei. De asemenea, salcia este recomandata pentru a ameliora insomnia sau pentru a ameliora laringitele si faringitele.

Totodata, salcia este recomnandata impotriva depresiilor si a migrenelor. Se poate utiliza extern, prin comprese cu ceai din coaja de salcie, pentru a ameliora ranile si ulceratiile pielii.

Produse care contin Salcie


-20%
Puncte Bonus: 102
Flavin77 Family 1000 ml

                            TRANSPORT GRATUIT

560 lei   448 Lei

Ingredientul Salcie poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Afectiune Cum actioneaza Salcie pentru fiecare afectiune
Carii si afectiuni dentare- Efect antiinflamator si proprietati analgezice
Diaree- Calmeaza tractul digestiv

De asemenea ingredientul Salcie poate fi folosit ca adjuvant si pentru: Anxietate, Artrita, Artroza, Coxartroza, Gripa, Guta, Insomnie, Migrene,