contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Sodiu


Sodiul este un mineral important pentru hidratarea organismului si este responsabil de deplasarea apei in diferite zone ale corpului. Contribuie la mentinerea echilibrului acido-bazic in fluidele corpului si este esential pentru a transmite impulsul nervos si contractia musculara. Dupa ce este absorbit rapid in tractul intestinal, sodiul ajunge la rinichi, unde este filtrat.

Dupa filtrare, rinichiul trimite in organism necesarul de sodiu. Participa la metabolizarea nutrientilor si elibereaza energia necesara organismului, pentru a-si desfasura activitatea. Imbunatateste functionarea sistemului nervos si a musculaturii, iar daca este consumat in cantitati moderate, determina prevenirea insolatiei.

Lipsa de sodiu in organism duce la uscarea pielii, hipotensiune, tulburari hepatice si pancreatice sau la aparitia crampelor musculare. Se recomanda persoanelor care se confrunta cu hipertensiune arteriala, un consum redus de sodiu.

Produse care contin Sodiu


Trace Minerals 84M 100 ml contine Sodiu + 7 ingrediente active


Trace Minerals 84M este un complex natural de saruri minerale si oligoelemente, ce contribuie la imbunatatirea starii de sanatate a organismului. Mineralele sunt deosebit de importante pentru o functionare optima a organismului si contribuie la formarea sistemului osos, cat si la echilibrarea organismului si la...
61 Lei 
Puncte Bonus: 11


Pretul contine TVA

Ingredientul Sodiu poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni
Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: