contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Soia


Soia este un aliment complet, in compozitia careia se afla toti aminoacizii esentiali, alaturi lipide, glucide, minerale precum calciu, magneziu, fier, fosfor, potasiu, sodiu si sulf, cat si vitaminele A, B1, B2, C, D, E si lecitina. Exista mai multe studii conform carora proteinele din soia ajuta la reducerea nivelului de colesterol si al trigliceridelor. Cercetatorii Erdam & Potter au aratat in American Journal of Clinical Nutrition in anul 1993 ca 20-25 grame de proteine si fibre de soia scad cu 12% nivelul de colesterol din sange.

Datorita efectului de crestere a nivelului natural de estrogen, soia favorizeaza prevenirea simptomeloor menopauzei, precum scaderea apetitului sexual, perturbarea somnului, schimbari ale dispozitiei sau bufeuri de caldura. In Janopia, gratie consumului zilnic de alimente din soia, simptomele menopauzei sunt intalnite doar la o treime dintre femei.

De asemenea, alimentele bogate in soia sunt o sursa importanta de calciu, magneziu si fosfor, alaturi de isoflavone, care sprijina sanatatea sistemului osos si ajuta la imbunatatirea densitatii osoase. Un studiu publicat in anul 2005 in Archives of Internal Medicine arata ca soia ajuta la scaderea riscului de fracturi osoase, in special la femeile aflate la menopauza.

Anumite studii realizate in Janonia arata ca isoflavonele din soia ajuta la prevenirea aparitiei cancerului de prostata si a cancerului de ovar.   Pentru a beneficia de efectele terapeutice ale alimentelor din soia, este important ca soia sa fie nemodificata genetic. Aceasta este o sursa bogata de nutrienti si furnizeaza organismului necesarul de vitamine si minerale.

Produse care contin Soia


Isoflavonoizi Balance Estrogen contine 25 g Soia + 1 ingrediente active


Produsul Isoflavonoizi Balance Estrogen de la Vita Crystal este un protector al sanatatii femeii, datorita continutului de fitoestrogeni, acestia aflandu-se in mod natural in compozitia plantelor. Printre cei mai importanti fitoestrogeni se afla flavonele, lignanii si isoflavonele, toate aceste grupa contribuind la...
55 Lei 
Puncte Bonus: 9


Pretul contine TVA

Ingredientul Soia poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Afectiune Cum actioneaza Soia pentru fiecare afectiune
Menopauza- Contine o forma de estrogen
- Ajuta la calmarea bufeurilor, apara contra bolii de inima si a osteoporozei
Osteoporoza- Efect estrogenic asupra corpului. Estrogenul ajuta la formarea masei osoase


Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: