Flavonoide.ro
Pret depozit Transport gratuit

Cauta
contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil

Sorg


Sorgul este una dintre cele mai vechi cereale cultivate din lume si este o planta asemanatoare porumbului. In boabele de sorg se afla peste 70% amidon, 3% grasimi vegetale si 10% proteine, iar spre deosebire de porumb, se remarca printr-un continut crescut de vitamine din complexul B. Alaturi de posibilitatile culinare de utilizare a sorgului, este o cereala apreciata pentru efectele terapeutice pe care le ofera.

Acesta dispune de efecte diuretice, se remarca printr-un continut crescut de antioxidanti, prin care sunt neutralizati radicalii liberi si contine vitamina B17, cunoscuta si sub denumirea de amigdalina. Aceasta este considerata un eficient anticancerigen, iar specialistii au aratat ca la persoanele cu un deficit de vitamina B17 se instaleaza diferitele tipuri de cancer.

Astfel,  vitamina B17 este utilizata din vremuri indepartate in scop terapeutic si este recomandata astazi de catre specialisti pentru a preveni, dar si pentru a ameliora cancerul. Datorita nutrientilor aflati in compozitia sa, sorgul este un aliment hranitor, care sustine sanatatea organismului.

Produse care contin Sorg


Amino Lizin 250 capsule contine Sorg + 7 ingrediente active


Suplimentul nutritiv Amino Lizin este conceput de specialistii de la Vita Crystal, pentru a contribui la formarea proteinelor in organism si pentru a asigura dezvoltarea armonioasa a copiilor, cat si pentru mentinerea sanatatii dintilor si a sistemului osos. Adultii pot administra acest produs pentru regenerarea si...
185 Lei 
Puncte Bonus: 31.5


Pretul contine TVA

Flavin7 Plus 90 capsule contine Sorg + 9 ingrediente active


Flavin7 Plus de la Vita Crystal este un supliment nutritiv recomandat pentru a beneficia de multiplele beneficii terapeutice ale flavonoidelor, fiind conceput pe baza de concentrat liofilizat al fructelor aflate in compozitia siropului Flavin 7. Contine in plus fata de acesta vitamina B8 si aminoacizi, este usor de...
86 Lei 
Puncte Bonus: 15.8


Pretul contine TVA
-20%
Puncte Bonus: 102
Flavin77 Family 1000 ml

                            TRANSPORT GRATUIT

560 lei   448 Lei

-20%
Puncte Bonus: 113
Olimpiq StemXCell 175% SL 75+75

                            TRANSPORT GRATUIT

813 lei   650 Lei

-20%
Puncte Bonus: 101
Olimpiq StemXCell 175% 60+60

                            TRANSPORT GRATUIT

725 lei   580 Lei

Ingredientul Sorg poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Cancer, Detoxifiere, Insomnie,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: