contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Sorg


Sorgul este una dintre cele mai vechi cereale din lume si este o planta asemanatoare porumbului. In boabele de sorg se afla peste 70% amidon, 3% grasimi vegetale si 10% proteine, iar spre deosebire de porumb, se remarca printr-un continut crescut de vitamine din complexul B. Alaturi de posibilitatile culinare de utilizare a sorgului, este o cereala apreciata pentru efectele terapeutice pe care le ofera.

Acesta dispune de efecte diuretice, se remarca printr-un continut crescut de antioxidanti, prin care sunt neutralizati radicalii liberi si contine vitamina B17, cunoscuta si sub denumirea de amigdalina. Aceasta este considerata un eficient anticancerigen, iar specialistii au aratat ca la persoanele cu un deficit de vitamina B17 se instaleaza diferitele tipuri de cancer.

Astfel,  vitamina B17 este utilizata din vremuri indepartate in scop terapeutic si este recomandata astazi de catre specialisti pentru a preveni, dar si pentru a ameliora cancerul. Datorita nutrientilor aflati in compozitia sa, sorgul este un aliment hranitor, care sustine sanatatea organismului.

Produse care contin Sorg


Cyto Flavin 250 capsule contine Sorg + 11 ingrediente active


Cyto Flavin este un supliment nutritiv marca Vita Crystal, ce contine un complex de bioflavonoide rosii, alaturi de germeni de broccoli, germeni de grau, germeni de lucerna si alte ingrediente importante in ameliorarea tumorilor. Cyto Flavin contine bioflavonoide esentiale pentru sustinerea sanatatii organismului,...
358 Lei   286 Lei 
Puncte Bonus: 61


Pretul contine TVA

Ingredientul Sorg poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Cancer, Detoxifiere, Insomnie,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: