contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Sorg


Sorgul este una dintre cele mai vechi cereale cultivate din lume si este o planta asemanatoare porumbului. In boabele de sorg se afla peste 70% amidon, 3% grasimi vegetale si 10% proteine, iar spre deosebire de porumb, se remarca printr-un continut crescut de vitamine din complexul B. Alaturi de posibilitatile culinare de utilizare a sorgului, este o cereala apreciata pentru efectele terapeutice pe care le ofera.

Acesta dispune de efecte diuretice, se remarca printr-un continut crescut de antioxidanti, prin care sunt neutralizati radicalii liberi si contine vitamina B17, cunoscuta si sub denumirea de amigdalina. Aceasta este considerata un eficient anticancerigen, iar specialistii au aratat ca la persoanele cu un deficit de vitamina B17 se instaleaza diferitele tipuri de cancer.

Astfel,  vitamina B17 este utilizata din vremuri indepartate in scop terapeutic si este recomandata astazi de catre specialisti pentru a preveni, dar si pentru a ameliora cancerul. Datorita nutrientilor aflati in compozitia sa, sorgul este un aliment hranitor, care sustine sanatatea organismului.

Produse care contin Sorg


Calciu Coral 250 capsule contine Sorg + 9 ingrediente active


 Suplimentul nutritiv Calciu Coral de la Vita Crystal furnizeaza organismului necesarul de calciu, pentru a sustine densitatea osoasa si a preveni dezechilibrul acido- bazic al organismului sau aparitia osteoporozei. De asemenea, acest produs creeaza un mediu alcalin pentru a proteja tesuturile, incetineste...
241 Lei 
Puncte Bonus: 44


Pretul contine TVA

Flavin77 crema fibre Cyto 240 g contine Sorg + 81 ingrediente active


Crema din Flavin77 fibre - Cyto de la Vita Crystal este recomandata pentru a proteja organismul impotriva diferitelor tipuri de cancer si pentru a contribui la ameliorarea acestora. In compozitia sa se afla ingredientele produsului Flavin 77 Cyto, alaturi de EGCG si stevie, motiv pentru care dispune de proprietati...
163 Lei 
Puncte Bonus: 27


Pretul contine TVA
-20%
Puncte Bonus: 107
Flavin77 Family 1000 ml

                            TRANSPORT GRATUIT

616 lei   493 Lei

Ingredientul Sorg poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Cancer, Detoxifiere, Insomnie,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: