contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Tribulus Terrestris


Tribulus Terrestris  este o planta utilizata in medicina traditionala chineza si ayuverdica, pentru a ameliora si preveni diferite afectiuni. Astazi este o planta apreciata in special de catre sportivi, datorita efectului de crestere a performantelor fizice, prin cresterea nivelului de hormon luteinizant, care stimuleaza productia de testosteron. Culturistii care folosesc Tribulus Terrestris se pot bucura de efectul de crestere a fortei musculare al acestei plante si de accelerarea procesului de refacere a muschilor dupa efort fizic prelugit.

Conform unui studiu realizat pe atleti, s-a constatat ca administrarea a 750 mg de Tribulus pe zi creste cu 72% hormonul leuteinizant la barbati, insa este o planta care poate fi utilizata si de catre femeile care doresc sa isi imbunatateasca performantele sportive. In medicina traditionala chineza este utilizata pentru a mentine sanatatea sistemului cardiovascular si a scadea tensiune arteriala. In medicina ayuverdica, fructele acestei plante erau utilizate pentru a efectele lor diuretice, antiinflamatorii si antiseptice.

In medicina ayuverdica si traditionala asiatica, Tribulus Terrestris s-a dovedit eficient in ameliorarea deficientelor hormonale la barbati si la femei, in special pentru a ameliora disfunciile sexuale masculine si infertilitatea. De asemenea, contribuie la detoxifierea rinichilor si a tractului urinar, beneficiaza de proprietati antioxidante si accelereaza fluxul biliar, favorizand si descompunerea grasimilor.

Totodata, aceasta planta ajuta la scaderea nivelului de glicemie si a nivelului de colesterol, micsoreaza numarul trigliceridelor si sustine sanatatea organismului.

Produse care contin Tribulus Terrestris


Maxima 100 capsule contine Tribulus Terrestris + 2 ingrediente active


Maxima de la Vita Crystal este un complex de bioflavonoide extrase din sorg si fructele Tribulus Terrestris, care contribuie la ameliorarea deficientelor hormonale, atat la barbati, cat si la femei. Este recomandat pentru a stimula producerea de testosteron, a imbunatati activitatea fizica si psihica, a stimula...
60 Lei 
Puncte Bonus: 11


Pretul contine TVA

Ingredientul Tribulus Terrestris poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Anxietate, Apetit sexual, Disfunctii Sexuale, Hipertensiune arteriala, Imunitate scazuta, Infertilitate, Menopauza, Obezitate,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: