contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Vitamina B9


Vitamina B9, cunoscuta si sub denumirea de acid folic, este esentiala pe perioada sarcinii, deoarece contribuie la formarea sistemului nervos central al fatului si la sinteza ADN-ului. Prin administrarea unei cantitati potrivite de acid folic pe perioada sarcinii, este asigurata o dezvoltare corespunzatoare a creierului, craniului si maduvei spinarii a fatului. In acest mod se poate preveni spina bifida sau ale afectiuni neurologice. In plus, scade riscul de nastere prematura, iar potrivit studiilor, daca este administrat de catre barbati, creste fertilitatea.

De asemenea, vitamina B9 ajuta la inlocuirea celulelor vechi cu celule noi si sustine functionarea corecta a sistemului nervos. Este utila in inlaturarea starilor de depresie si mentine sanatatea inimii. Efectele sale benefice asupra sistemului cardiac se datoreaza eliminarii homocisteinei, aceasta fiind una dintre cauzele care duc la aparitia atacurilor de cord. In plus, aceasta vitamina protejeaza inima impotriva depunerilor de colesterol.

Vitamina B9 contribuie la imbunatatirea si mentinerea sanatatii tesuturilor musculare si contribuie la reducerea riscului de cancer de colon, cancer pulmonar si cancer cervical. Astfel, medicii recomanda administrarea acestei vitamine zilnic de catre persoanele care prezinta un risc crescut pentru dezvoltarea acestor maladii. Persoanele care sufera de osteoporoza pot include in dieta vitamina B9, pentru a preveni fracturile osoase.

Un deficit de acid folic in organism poate fi resimtit prin aparitia starilor de iratibilitate, confuzie, insomnie si depresie. Pentru a beneficia de un nivel optim de acid folic in organism, se recomanda o alimentatie bogata in fructe si legume, insa consumate in stare cruda. De asemenea, sunt de un real sprijin in furnizarea necesarului de acid folic organismului, folosirea suplimentelor care contin aceasta vitamina.

Produse care contin Vitamina B9


Ingredientul Vitamina B9 poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Afectiune Cum actioneaza Vitamina B9 pentru fiecare afectiune
Caderea parului- Important pentru sanatatea si cresterea parului
Ciroza - Necesare pentru o digestie buna, pentru absorbtia nutrientilor si procesarea globulelor rosii

De asemenea ingredientul Vitamina B9 poate fi folosit ca adjuvant si pentru: Accident vascular cerebral, Anemie, Ateroscleroza, Boli cardiovasculare, Cancer, Carii si afectiuni dentare, Constipatie, Depresia, Dermatita, Diaree, Durere de cap, Insomnie, Oboseala cronica, Osteoporoza, Parkinson,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: