contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Vitamina F


Vitamina F este o grupare de acizi grasi mono si polinesaturati, care alcatuiesc uleiurile vegetale, iar acesti acizi sunt urmatorii: acid linoleic, acid linolenic si acid arahidonic. Nu pot fi sintetizati in organism si se obtin din anumite produse alimentare, cunoscute sub denumirea de acizi esentiali. Daca acidul linoleic se afla in organism intr-o cantitate suficienta, acizii linolenic si arahidonic pot fi sintetizati de corpul uman.

Datorita faptului ca vitamina F participa la metabolismul colesterolului, atunci cand exista un deficit al acestei vitamine in organism, determina formarea de depozite colesterolice pe peretii vasculari. De asemenea, este importanta pentru a sustine functia hepatica si capacitatea ficatului de a elimina toxinele. Aceasta vitamina intra in structura fosfolipidelor si sustine transportul si utilizarea eficienta a grasimilor in organism.

Mentine sanatatea pielii si a parului si sustine functiile sistemului cardiovascular. Se recomanda utilizarea vitaminei F persoanelor care doresc sa scada in greutate, deoarece favorizeaza arderea grasimilor saturate. Totodata, protejeaza organismul impotriva efectelor daunatoare ale razelor X. Prin efectul de imbunatatire a activitatii glandulare si a capacitatii de disponibilizare a calciului catre celule, vitamina F sustine sanatatea intregului organism.

Un deficit al acestei vitamine se manifesta prin acnee, eczeme, angina pectorala, tulburari hepatice sau nervoase, disfunctii sexuale, anumite leziuni renale, litiaza biliara, tulburari menstruale sau digestive. Pentru a preveni aceste probleme de sanatate, este important sa beneficiem de un aport corect de vitamina F.

Produse care contin Vitamina F


Crema cu vitamina F 127 ml contine Vitamina F


Crema cu vitamina F de la Vita Crystal este conceputa pe baza de acizi grasi polinesaturati care au un deosebit rol protector si nutritiv asupra tegumentelor si ajuta la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii.Astfel, in compozitia vitaminei F se afla acizi grasi esentiali intalniti in primul rand in regnul...
26 Lei 
Puncte Bonus: 4.1


Pretul contine TVA

Ingredientul Vitamina F poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Ateroscleroza, Boli cardiovasculare, Colesterol ridicat, Infarct miocardic, Obezitate,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: