contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro


Absorbante Crystal Anion Normal

Absorbante Crystal Anion Normal

Puncte Bonus: 2.5

Vita Crystal

Cod produs: VITA711

16 Lei
(TVA inclus)

cos cumparaturi Adauga in cosAbsorbante Crystal Anion Normal poate fi achizitionat cu o Reducere de 20% la orice comanda de produse Vita Crystal de minim 250 lei.
Puteti comanda Absorbante Crystal Anion Normal la numarul de telefon: comanda telefonic sau online.
Absorbante Crystal Anion Normal ajunge la dumneavoastra prin curier rapid, cu plata ramburs, la Cel Mai Bun Pret Garantat, direct din depozitul Vita Crystal. Odata cu prima comanda de produse Vita Crystal de minim 250 lei veti obtine o Reducere de 20% pe viata, care va fi aplicata la toate comenzile efectuate pe contul dumneavoastra.

Absorbantele  Crystal Anion Normal sunt recomandate pentru a asigura protectie organelor intime impotriva bacteriilor si a evita aparitia iritatiilor, datorita faptului ca favorizeaza circulatia aerului. In plus, se pot utiliza in situatii speciale, precum in perioada de refacere dupa interventii chirurgicale, cat si in cazul in care suferiti de hemoroizi, uscaciune vaginala, incontinenta urinara, infectii vaginale sau uretrale sau frecventati bazinele si baile comune. Totodata, sunt potrivite pentru a fi utilizate in perioada de menstruatie sau inainte de aceasta, pentru a preveni simptomele premenstruale.

De asemenea, aceste absorbante dispun de un strat de bumbac catifelat, iar sub acesta se afla o banda anionica speciala. Aceasta banda are rolul de a distruge bacteriile si de a indeparta mirosurile neplacute, pentru a asigura protectia organelor intime. Alte absorbante trebuie schimbate la fiecare 20 de minute pentru a se atinge puritatea biologica oferite de absorbantele Crystal Anion Normal.

Anionii favorizeaza mentinerea unei bune igiene intime, datorita faptului ca impiedica multiplicarea bacteriilor si reduc riscul de aparitie a infectiilor genitale In plus, dispun de o capacitate crescuta de absorbtie, se pot utiliza un numar mai mic de absorbante pentru a se asigura igiena in zilele cu un flux menstrual abundent, sunt lipsite de substante chimice dunatoare sanatatii si favorizeaza circulatia aerului.
10 bucati 


Adauga comentariu pentru Absorbante Crystal Anion Normal


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):