Flavonoide.ro
Pret depozit Transport gratuit

Cauta
contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
- 20%


Artemisinin cu Flavin 100 Capsule

Artemisinin cu Flavin 100 Capsule

Puncte Bonus: 45

Vita Crystal

Cantitate: 100 capsule

311 Lei
249 Lei
(TVA inclus)Artemisinin cu Flavin 100 Capsule de la Vita Crystal are o Reducere de 20%. Astfel dumneavoastra economisiti 62 lei
Puteti comanda Artemisinin cu Flavin 100 Capsule la telefoanele: comanda telefonic sau online.
Artemisinin cu Flavin 100 Capsule ajunge la dumneavoastra prin curier rapid, cu plata ramburs, la Cel Mai Bun Pret Garantat, direct din depozitul Vita Crystal. Odata cu prima comanda de produse Vita Crystal de minim 250 lei veti obtine o Reducere de 20% pe viata, care va fi aplicata la toate comenzile efectuate pe contul dumneavoastra.

Artemisinin cu Flavin 100 Capsule contine 9 ingrediente active:

Flavonoide
Flavonoide
Sorg
Sorg
Mure
Mure
Prune
Prune
Coacaz negru
Coacaz negru
Coacaz rosu
Coacaz rosu
Cozi de cirese
Cozi de cirese
Mar
Mar
Artemisia Annua
Artemisia Annua

Suplimentul natural Artemisinin 100 Capsule, conceput de specialistii de la Vita Crystal, contine substanta activa artemisinin. Aceasta este apreciata de ani de zile pentru efectele sale terapeutice de a lupta impotriva virusurilor si bacteriilor. Pentru conceperea produsului Artemisinin  a fost nevoie de ani de cercetari amanuntite. 

Planta Artemisia annua este cea mai importanta sursa de artemisinin, iar intr-o capsula a produsului Artemisinin de la Vita Crystal se afla 294 de mg de extract din aceasta planta. Cercetari recente arata eficienta artermisininului de a reduce tumorile.

Suplimentul nutritiv Artemisinin de la Vita Crystal este recomandat impotriva afectiunilor maligne, precum a cancerului mamar, leucemiei mieloide sau a cancerului pulmonar. Potrivit cercetarilor stiintifice, se poate administra in deplina siguranta pentru a sustine sanatatea organismului.

Mod de administrare Artemisinin :
Se administreaza in doza de 2 capsule de Artemisinin  pe zi, pentru o perioada minima de 3 luni.
Artemisinin  se poate administra pana la 4 capsule/zi. Cu 2 ore inainte de Artemisinin se administreaza 1 capsula de fier biologic

Studii stiintifice si clinice - Artemisinin 
Artemisinin  Despre cancerul mamar in tara noastra
Cancerul mamar este o maladie tumorala cu origine in celulele tesutului mamar. Cel mai frecvent tumorile maligne se formeaza la nivelul tesutului glandular al sanilor sau la nivelul peretelui epitelial al canalelor galactofore. In Ungaria, cancerul mamar reprezinta cea mai frecventa maladie tumorala maligna (fara a lua in calcul cancerul de piele, care nu figureaza in statisticile bolilor canceroase), astfel in anul 2011, conform bazei de date a Registrului National de Cancer, au fost diagnosticate 6923 cazuri noi de cancer mamar. In privinta mortalitatii, cancerul mamar se afla pe locul al treilea, dupa cancerul pulmonar si de colon, cauzand in anul 2012 un numar de 2096 decese. 
Daca este diagnosticat la timp (marimea tumorii sub 2 cm, fara extindere la nivelul ganglionilor si metastaze), sansele tratarii oncologice a cancerului mamar sunt destul de bune, pe cand in stadiile mai avansate, sansele de supravietuire scad considerabil (rata de supravietuire de 5 ani in cancerul aflat in stadiul III este de 50%, iar in stadiul IV sub 20%). 

Prognoza depinde de numerosi alti factori, printre care tipul histologic al tumorii, sau de pozitivitatea tumorii pentru  receptorii de estrogen sau pentru receptorii factorului de crestere. In privinta ratei de supravietuire a maladiilor canceroase – printre care si cancerul mamar – Ungaria se afla printre ultimele locuri fata de celelalte tari europene. Cancerul mamar s-a ridicat in ultimul timp la un nivel endemic in randul femeilor aflate la menopauza. 
Conform statisticii Institutului National de Oncologie, una din 10 femei va fi diagnosticata de cancer mamar. Cu toate acestea, majoritatea femeilor nu au la dispozitie informatii suficiente in ceea ce priveste aceasta maladie. In acest sens sa vom prezenta mai jos cateva studii ce stau la baza produsului Artemisinin.
Dat fiind faptul ca tesutul mamar la femei si barbati este alcatuit din aceleasi elemente constitutive, cancerul mamar poate aparea si la barbati. Frecventa cancerului mamar la barbati este o sutime din cea a femeilor, dar sansele de supravietuire in cazurile de cancer sunt statistic identice la cele doua sexe. 

Cauze: Femeile in familia carora (bunica, mama sau sora) s-au inregistrat cazuri de cancer mamar au un risc mai mare fata de cele fara cazuri de cancer in familie. In aceste cazuri mutatia genelor BRCA1 si BRCA2 este responsabila de aparitia si transmiterea cancerului. 
In aceste cazuri determinate genetic, cancerul mamar apare in mod caracteristic la femeile tinere, cu varsta sub 40 ani. 
Sunt considerati factori de risc si aparitia primei menstruatii la o varsta sub 12 ani, instalarea tardiva a menopauzei dupa varsta de 55 ani, nuliparitatea sau prima sarcina dupa varsta de 30 ani. 

Artemisinin  - Efectul Artemisininei asupra cancerului mamar
In lumina celor discutate anterior, este de inteles faptul ca numerosi pacienti ar dori suplimentarea tratamentului antitumoral traditional cu terapii complementare cu suplimente precum Artemisinin

O astfel de alternativa o ofera pelinul dulce (Artemisia annua) si principiul sau natural Artemisinin, respectiv compusii modificati chimic ai acestuia. Acest compus, Artemisinin,  a fost utilizat in tratamentul malariei, dar s-a dovedit faptul ca prezinta si efect antitumoral. Dat fiind faptul ca a fost mult utilizat in tratamentul malariei, s-a dovedit ca administrarea Artemisinin este sigura si lipsita de efectele secundare si adverse ale citostaticelor.

Efectul antitumoral al acestui principiu activ, Artemisinin, a fost studiat de numerosi cercetatori prin experimente efectuate pe animale sau tumori umane. Pe baza experimentelor efectuate de Singh si colaboratorii lui, efectul antitumoral selectiv al artemisininei continut de Artemisinin, se datoreaza faptului ca actiunea antitumorala se manifesta doar la nivelul celulelor cu concentratie crescuta de fier. 
Spre deosebire de celulele sanatoase, o mare parte a celulelor canceroase capteaza fierul cu usurinta, motiv pentru care Artemisinin le poate distruge selectiv, fara a fi toxica asupra celulelor sanatoase. Prin administrarea concomitenta de Artemisinin si fier legat de proteine, autorii studiului au fost capabili sa distruga celulele tumorale mamare umane , rezistente la radioterapie. 

Artemisinin - studiu efectuat de Gong
Gong si colaboratorii, dezvoltand aceasta metoda au obtinut molecule prin legarea artemisininei din Artemisinin de transferina (proteina cu continut de fier). Aceste molecule au avut capacitatea de a modifica considerabil expresia unor gene responsabile de aparitia cancerului mamar (ex. c-MYC sau ciclinD1), ne fiind toxice asupra celulelor mamare normale. 

Artemisinin - studiu efectuat de Efferth 
Efferth si colaboratorii au studiat numeroase linii celulare, dintre care urmatoarele s-au dovedit a fi sensibile la tratamentul cu Artesunat / Artemisinin: celulele cu leucemie, cancer de colon, melanom, cancer mamar, ovarian, prostatic si renal. Intr-o masura usor scazuta s-au dovedit a fi sensibile si celulele cu cancer pulmonar.
Efectul antitumoral selectiv al Artemisinin a fost dovedit si de Tin si colaboratorii lui, care au efectuat experimente pe diferite linii celulare tumorale umane.
Acest efect a fost dovedit nu doar la nivelul culturilor de celule ci si pe modele animale: astfel Artemisinin prin continutul de artemisinina a inhibat cresterea tumorilor din celulele tumorale implantate la soareci. In acelasi timp s-a observat ca artemisinina din Artemisinin nu a exercitat efect antitumoral asupra liniilor celulare formate din celule normale. Cercetatorii au studiat si posibilele mecanisme prin care se instaleaza efectul antitumoral si au demonstrat ca acesta este datorat scaderii expresiei unor gene (ciclin E si D1, E2F1).

Artemisinin - studiu efectuat de Sundar 
In vederea elucidarii mecanismului de actiune, Sundar si colaboratorii au demonstrat ca sub actiunea artemisininei din Artemisinin, la nivelul celulelor tumorale mamare umane de tip MCF-7 are loc modificarea raportului receptorilor estrogenici. Cantitatea receptorilor estrogenici de tip alfa scade considerabil, ducand la scaderea raportului receptori alfa/beta ridicat (care caracterizeaza celulele tumorale mamare cu capacitate de multiplicare rapida), receptorii de tip beta devenind dominanti (aceasta stare are efect antiproliferativ chiar si la nivelul tesutului mamar sanatos).

Artemisinin - studiu efectuat de Mao 
Mao si colaboratorii au studiat varianta modificata sintetic a artemisininei din Artemisinin, dihidroartemisinina si au demonstrat ca aceasta are capacitatea de a inhiba puternic multiplicarea celulelor tumorale mamare, pe de o parte prin inhibarea ciclului celular, iar pe de alta parte prin producerea apoptozei (moarte celulara programata). Aceste experimente au elucidat chiar si mecanismul producerii apoptozei: cresterea expresiei genei Bim cu efect pro-apopototic si scaderea expresiei genei Bcl-2 cu proprietati anti-apoptotice, respectiv prin cresterea cantitatii unor proteine cu efect apoptotic (caspaza 8, Bid activat), respectiv cantitatea de citocrom C eliberata din celule. 
Au fost studiate si numeroase alte variante modificate ale artemisininei din Artemisinin, toate acestea dovedindu-se a fi mult mai potente decat compusul original. Singh si colaboratorii au demonstrat intr-un studiu efectuat pe celule tumorale provenite de la sobolani,  ca compusii de tip artemisinin-dimer sunt mai activi decat dihidro-artemisinina . 

Artemisinin - studiu efectuat de Dadgar 
Dadgar si colaboratorii au potentat efectul citotoxic al artemisininei prin incorporarea acesteia in globule lipidice de marime nanometrica, formate din fosfatidilcolina si polietilenglicol. Alte experimente efectuate pe animale au demonstrat efectul antitumoral al artemisininei continuta de Artemisinin.

Artemisinin - studiu efectuat de Lai
Lai si colaboratorii au indus cancerul mamar la sobolani cu ajutorul unor compusi chimici carcinogeni si au observat ca administrarea tratamentului pe baza de artemisinina o data cu administrarea substantei carcinogene a prevenit aparitia tumorilor la aproape jumatate din animale, la restul animalelor determinand o intarziere semnificativa a acestui proces.
Acelasi grup de cercetatori a obtinut rezultate similare si in urma implantului tumoral la sobolani: artemisinina a intarziat considerabil cresterea tumorilor. 

Artemisinina este prin urmare o optiune promitatoare in tratamentul de sustinere al cancerului mamar, eficacitatea acestei substante fiind dovedita prin numeroase rezultate ale cercetarilor publicate in literatura de specialitate internationala. 
Articolele publicate pentru Artemisinin se refera in parte la demonstrarea efectului toxic sau de inhibare a multiplicarii celulare, iar pe de alta parte la mecanismele de actiune moleculare, care stau la baza efectelor antitumorale demonstrate. Un avantaj net al acestei substante continute de Artemisinin, il constituie si lipsa efectelor secundare si adverse caracteristice citostaticelor, respectiv siguranta in administrare, demonstrata prin utilizarea indelungata in tratamentul malariei.

Artemisinin s-a dovetit a fi eficient in numeroase maladii ale secolului nostru. Pentru un efect mai bun si o targetare optima a celulelor bolnave, Artemisinin  se administreaza impreuna cu fier biologic. 
Artemisinin  este un supliment natural fara reactii adverse sau contraindicatii, care poate fi administrat ca adjuvant atat profilactic cat si terapeutic.
Artemisinin  reprezinta cea mai revolutionara descoperire in ceea ce priveste distrugerea celulelor maligne  sua bolnave in cazul diferitelor maladii.

Doza profilactica: 50 zile (2 cps. / zi)

Doza terapeutica: 25 zile (4 cps. / zi)

Ingrediente active Artemisinin cu Flavin 100 Capsule Vita Crystal


Flavonoide
Artemisinin cu Flavin 100 Capsule contine 12.5 g Flavonoide cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Puternic antioxidant pentru prevenirea pericolului radicalilor liberi; Intareste sistemul imunitar; Necesar pentru functionarea adecvata a sistemului imunitar; Creste fluxul de aer si combate... detalii Flavonoide

Sorg
Artemisinin cu Flavin 100 Capsule contine Sorg cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Sorgul este una dintre cele mai vechi cereale cultivate din lume si este o planta asemanatoare porumbului. In boabele de sorg se afla peste 70% amidon, 3% grasimi vegetale si 10% proteine, iar spre... detalii Sorg

Mure
Artemisinin cu Flavin 100 Capsule contine Mure cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Murele sunt fructe extrem de delicioase, apreciate pentru gustul dulce-acrisor, dar si pentru continutul bogat in vitamine si minerale. Astfel, acestea contin vitaminele K, C, A, acid folic,... detalii Mure

Prune
Artemisinin cu Flavin 100 Capsule contine Prune cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Prunele sunt o sursa importanta de vitamine si minerale, iar prin consumul unei sute de grame de prune, este adus organismului 16% din doza zilnica recomandata de vitamina C, 4% din doza zilnica... detalii Prune

Coacaz negru
Artemisinin cu Flavin 100 Capsule contine Coacaz negru cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Important in vindecarea si prevenirea fungilor din celulele distruse; Ajuta la cresterea lubrifierii pielii; Contin flavonoizi si nutrienti necesari protejarii ochilor de viitoare afectiuni;... detalii Coacaz negru

Coacaz rosu
Artemisinin cu Flavin 100 Capsule contine Coacaz rosu cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Contin flavonoizi si nutrienti necesari protejarii ochilor de viitoare afectiuni; detalii Coacaz rosu

Cozi de cirese
Artemisinin cu Flavin 100 Capsule contine Cozi de cirese cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Calmeaza gatul si contracareaza tusea; detalii Cozi de cirese

Mar
Artemisinin cu Flavin 100 Capsule contine Mar cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Ajuta la eliminarea metalelor toxice ca mercurul, care pot contribui la dementa; Scade nivelul colesterolului, combinand grasimile cu metalele grele; O sursa de fibre care ajuta la corectarea... detalii Mar

Artemisia Annua
Artemisinin cu Flavin 100 Capsule contine 15 g Artemisia Annua cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Medicina naturista ne vine iar in ajutor cu  o planta utilizata traditional in tratamentul malariei, respectiv extractul acesteia. Aceasta planta salvatoare de vieti este pelinul dulce... detalii Artemisia Annua


Pachete care contin acest produs

Bonus 10% / TRANSPORT GRATUIT Pachet Celule Stem Forte Cancer 2 Luni
Artemisinin cu Flavin 100 Capsule
Artemisinin cu Flavin 100...
+
Olimpiq StemXCell 175% 60+60
Olimpiq StemXCell 175% 60+60
+
Flavin77 Cyto 500 ml
Flavin77 Cyto 500 ml
+
Resveratrol Forte 250 capsule
Resveratrol Forte 250 capsule
+
2x
Apigenina cu Taurina
2 x Apigenina cu Taurina
 
1775 Lei
1420 Lei 
Puncte Bonus: 310.3

Bonus 5% / TRANSPORT GRATUIT Pachet Celule Stem Forte Cancer 1 Luna
Artemisinin cu Flavin 100 Capsule
Artemisinin cu Flavin 100...
+
Olimpiq StemXCell 175% 30+30 capsule
Olimpiq StemXCell 175%...
+
Cyto Flavin 100 capsule
Cyto Flavin 100 capsule
+
Apigenina cu Taurina
Apigenina cu Taurina
 
928 Lei
743 Lei 
Puncte Bonus: 157

Adauga comentariu pentru Artemisinin cu Flavin 100 Capsule


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Artemisinin - Dr. Len Saputo
Celule Stem - Stirile ProTV
Promo
Cele mai vandute produse
Vita Crystal