contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro


Capsaicina crema 200 ml

Capsaicina crema 200 ml

Puncte Bonus: 9.7

Vita Crystal

Cantitate: 200 ml

Cod produs: VITA2193

54 Lei
(TVA inclus)

cos cumparaturi Adauga in cos
Capsaicina crema 200 ml poate fi achizitionat cu o Reducere de 20% la orice comanda de produse Vita Crystal de minim 250 lei.
Puteti comanda Capsaicina crema 200 ml la telefoanele: comanda telefonic sau online.
Capsaicina crema 200 ml ajunge la dumneavoastra prin curier rapid, cu plata ramburs, la Cel Mai Bun Pret Garantat, direct din depozitul Vita Crystal. Odata cu prima comanda de produse Vita Crystal de minim 250 lei veti obtine o Reducere de 20% pe viata, care va fi aplicata la toate comenzile efectuate pe contul dumneavoastra.

Capsaicina crema este un produs conceput pe baza de capsaicina, special pentru a ameliora durerile de spate sau cele asociate artritei si psoriazisului. Capsaicina extrasa din ardeiul iute este o substanta cu puternice proprietati antiinflamatorii, care ajuta la ameliorarea artritei reumatoide, a migrenei si a altor afectiuni inflamatorii.

Datorita continutului de capsaicina, aceasta crema Vita Crystal se poate utiliza pentru a reduce inflamatiile. Crema functioneaza prin intensificarea semnalelor de durere si diminuarea acestora. Gratie continutului de capsaicina, crema Capsaicina Vita Crystal poate fi utilizata pentru a reduce mancarimea si inflamatia asociate psoriazisului.

Ingrediente active Capsaicina crema 200 ml Vita Crystal


Capsaicina
Capsaicina crema 200 ml contine Capsaicina cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Capsaicina este o substanta prezenta in compozitia ardeiului iute, apreciata pentru multiplele sale beneficii terapeutice. Este demonstrat stiintific faptul ca aceasta transforma grasimile in... detalii Capsaicina


Adauga comentariu pentru Capsaicina crema 200 ml


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):