Flavonoide.ro
Pret depozit Transport gratuit

Cauta
contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil


Flavonoide Citrice cu Taurina

Flavonoide Citrice cu Taurina

Puncte Bonus: 11

Vita Crystal

Cantitate: 100 capsule

66 Lei
(TVA inclus)

Flavonoide Citrice cu Taurina poate fi achizitionat cu o Reducere de 20% la orice comanda de produse Vita Crystal de minim 250 lei.
Puteti comanda Flavonoide Citrice cu Taurina la telefoanele: comanda telefonic sau online.
Flavonoide Citrice cu Taurina ajunge la dumneavoastra prin curier rapid, cu plata ramburs, la Cel Mai Bun Pret Garantat, direct din depozitul Vita Crystal. Odata cu prima comanda de produse Vita Crystal de minim 250 lei veti obtine o Reducere de 20% pe viata, care va fi aplicata la toate comenzile efectuate pe contul dumneavoastra.

Flavonoide Citrice cu Taurina este un supliment nutritiv conceput de Vita Crystal special pentru a intari capilarele si a creste capacitatea de aparare a organismului impotriva afectiunilor, cat si pentru a preveni aparitia bolilor. De asemenea, acest produs 100% natural amelioreaza elasticitatea capilara, scade riscul de aparitie al infectiilor gastro-intestinale si imbunatateste procesele enzimatice de la nivelul intestinului subtire.

Datorita continutului de taurina aflat in compozitia produsului Flavonoide Citrice cu Taurina de la Vita Crystal, dispune de proprietati antioxidante, prin care neutralizeaza radicalii liberi si favorizeaza patrunderea glucozei in sange. Totodata, creste performanta fizica si intelectuala, asigura o functionare optima a tesutului cardiac si imbunatateste functionarea sistemului circulator.

Eficienta suplimentului nutritiv Flavonoide Citrice cu Taurina in imbunatatirea starii de sanatate a organismului este determinata si de continutul de flavonoide din citrice si polifenoli, care asigura o functionare optima a organismului.

Mod de administrare:

Se administreaza 1 capsula de 3 ori pe zi.

Este nerecomandata depasirea dozei zilnice.

Produsul Flavonoide Citrice cu Taurina este un supliment alimentar, ce nu trebuie sa inlocuiasca un mod de viata sanatos si o alimentatie variata si echilibrata.

Doza profilactica: 33 zile (3 cps. / zi)

Doza terapeutica: 25 zile (4 cps. / zi)

Ingrediente active Flavonoide Citrice cu Taurina Vita Crystal


Flavonoide
Flavonoide Citrice cu Taurina contine 1.6 g Flavonoide cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Puternic antioxidant pentru prevenirea pericolului radicalilor liberi; Intareste sistemul imunitar; Necesar pentru functionarea adecvata a sistemului imunitar; Creste fluxul de aer si combate... detalii Flavonoide

Taurina
Flavonoide Citrice cu Taurina contine 26.7 g Taurina cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Puternic antioxidant pentru prevenirea pericolului radicalilor liberi; Echilibreaza sistemul imunitar; Necesar pentru activarea globulelor albe si a activitatii neurologice; Necesar pentru formarea... detalii Taurina

Ceai verde
Flavonoide Citrice cu Taurina contine 6.7 g Ceai verde cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Contin acid tanic folosit pentru suprafetele arse; Scade nivelul colesterolului si al lipidelor; Scade rata de oxidare a lipoproteinelor (o reactie chimica formatoare de grasimi in sange); Lupta... detalii Ceai verde


Eticheta Flavonoide Citrice cu Taurina
Flavonoide Citrice cu Taurina  prospect
Adauga comentariu pentru Flavonoide Citrice cu Taurina


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):