contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro


Olimpiq Natur StemXCell Pyramid Cream 5ml

Olimpiq Natur StemXCell Pyramid Cream 5ml

Puncte Bonus: 13

Vita Crystal

Cantitate: 5 g

Cod produs: VITA1829

79 Lei
(TVA inclus)

cos cumparaturi Adauga in cos
Olimpiq Natur StemXCell Pyramid Cream 5ml poate fi achizitionat cu o Reducere de 20% la orice comanda de produse Vita Crystal de minim 250 lei.
Puteti comanda Olimpiq Natur StemXCell Pyramid Cream 5ml la telefoanele: comanda telefonic sau online.
Olimpiq Natur StemXCell Pyramid Cream 5ml ajunge la dumneavoastra prin curier rapid, cu plata ramburs, la Cel Mai Bun Pret Garantat, direct din depozitul Vita Crystal. Odata cu prima comanda de produse Vita Crystal de minim 250 lei veti obtine o Reducere de 20% pe viata, care va fi aplicata la toate comenzile efectuate pe contul dumneavoastra.

Olimpiq Natur StemXCell Pyramid Cream de la Vita Crystal este un produs ce contine celule stem de origine vegetala, pentru a favoriza regenerarea celulelor imbatranite ale pielii. Fiind posibila, potrivit cercetarilor, recapatarea proprietatilor de regenerare ale celulelor imbatranite, acest produs este conceput special pe baza unor culturi active de celule de origine vegetala, care actioneaza asupra prelungirii duratei de viata a celulelor stem din piele, incetineriii imbatranirii celulelor pielii, dar si asupra mentinerii vitalitatii si tineretii pielii.

De asemenea, studiile arata ca daca se aplica la nivel pielii produsul Olimpiq Natur StemXCell Pyramid Cream de la Vita Crystal, se pot observa bune rezultate in doar 2 saptamani de urmare a tratamentului. Astfel, se observa o reducere a ridurilor in proportie de cel putin 8%, iar dupa patru saptamani de tratament, ridurile se reduc cu cel putin 15 %, pentru a se observa cu usurinta efectul de intinere a pielii.

Doza profilactica: 1 zile (5 g / zi)

Ingrediente active Olimpiq Natur StemXCell Pyramid Cream 5ml Vita Crystal


Aur
Olimpiq Natur StemXCell Pyramid Cream 5ml contine Aur cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Aurul este utilizat inca din Antichitate in ritualurile de infrumusetare, iar astazi este un ingredient important al multor produse de ingrijire Se foloseste aurul gratie proprietatilor sale... detalii Aur

Flavonoide
Olimpiq Natur StemXCell Pyramid Cream 5ml contine Flavonoide cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Puternic antioxidant pentru prevenirea pericolului radicalilor liberi; Intareste sistemul imunitar; Necesar pentru functionarea adecvata a sistemului imunitar; Creste fluxul de aer si combate... detalii Flavonoide


Eticheta Olimpiq Natur StemXCell Pyramid Cream 5ml
Olimpiq Natur StemXCell Pyramid Cream 5ml prospect
Adauga comentariu pentru Olimpiq Natur StemXCell Pyramid Cream 5ml


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):