contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Biorezonanta


Biorezonanta (sau evaluarea biofeedback a stresului) este folosita pentru prediagnosticare (indicarea factorilor de stres), furnizand informatii care sustin constientizarea de catre client a factorilor de stres si a impactului acestora. Constientizarea reprezinta primul pas pentru analizarea situatiei de catre client si pentru alegerea modalitatilor de schimbare. Astfel, este vorba despre un proces informativ si de educare pentru sustinerea schimbarilor din viata unei persoane.

Conform Institutului de certificare biofeedback din Statele Unite ale Americii, biorezonanta (biofeedback-ul) se refera la furnizarea informatiilor (feedback) pentru activitatea biologica. Biofeedback-ul (biorezonanta) este un grup de proceduri folosit pentru invatarea controlului asupra raspunsurilor fiziologice cu ajutorul instrumentelor electronice si serviciilor oferite de un profesionist certificat in biofeedback. 
Biorezonanta este frecvent folosita pentru antrenarea raspunsurilor fiziologice de care clientul nu este constient (cum ar fi rata batailor inimii sau temperatura mainilor) sau care s-au pierdut din cauza unor boli sau accidente (cum ar fi miscarea musculara sau functionarea creierului). Instrumentele electronice de biorezonanta conectate la senzorii corpului inregistreaza sau afiseaza informatii (feedback) clientului legate de natura raspunsului care trebuie invatat; un profesionist certificat de biofeedback poate efectua instructia si interpretarea necesara. 
Biorezonanta este o abordare complementara folosita frecvent impreuna cu alte proceduri terapeutice pentru intensificarea generala a sanatatii (de exemplu, efectuarea relaxarii musculare pentru stoparea reactiilor de stres).
Biofeedback-ul (biorezonanta) a evoluat spectaculos din anii 70 pana astazi cu metodologii pentru a trata anumite afectiuni medicale si pentru a imbunatati performantele umane. Acesti ani de cercetare au demonstrat ca exista o conexiune minte-corp si ca oamenii pot beneficia de aceasta conexiune pentru a-si imbunatati sanatatea sau activitati ce urmaresc performanta. Adesea, schimbarile in gandirea, emotiile si comportamentul nostru aduc schimbari si in sistemele noastre fiziologice, restabilind nivelul de sanatate. 
  • Biofeedback-ul ne ajuta sa aflam lucruri despre corpul nostru si sa constientizam dezechilibrele care duc la boala in curs de desfasurare, durere, anxietate sau stres. 
  • Tehnologia este ne-invaziva si ne-dureroasa. 
  • Printr-un sistem de electrozi care sunt plasati de-alungul corpului, sunt masurate si monitorizate semnalele electrice ale organismului, determinandu-se nivelul de stres psiho-fizilogic. 
  • Feedback-ul este afisat pe ecran pentru ca pacientul sa poata observa clar deficientele si sa constientizeze obiceiurile nesanatoase pe care le are. 
  • Terapiile cu sistemul de biofeedback stimuleaza inteligenta organismului pentru a-si recapata nivelul de sanatate optima. 
Aparatul de biorezonanta este folosit in procesul de determinare a starii de sanatate a pacientului si pentru tratamente energetice complementare pentru diverse afectiuni: 
- iritatii sau alergii; 
- obezitate si probleme severe privind controlul greutatii; 
- dezechilibre de natura hormonala; 
- diabet si alte tulburari metabolice; 
- dezechilibre neurologice; 
- tulburari ale aparatului digestiv; 
- diferite disfunctionalitati ale aparatului cardio-vascular; 
- stimularea si intarirea sistemului imunitar; 
- oboseala cronica si stres; 
- afectiuni reumatice si inflamatorii; 
- stimularea abilitatilor fizice si intelectuale; 
- dependenta de tutun, alcoolism, dependenta de droguri; 
- depresie si dezechilibre emotionale; 
- Intinerire si infrumusetare. 
 Nume:

E-Mail:

Telefon:


Observatii:

Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail: