contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Diabet si Accident Vascular


Studiu de caz: Hipertensiune arterială, Accident vascular cerebral, Diabet zaharat
      Barbat, 83 de ani, grupa de sânge A II, înălÈ›ime 165 cm, 75 kg greutate, tratament specific pentru hipertensiune de aproximativ 40 de ani.
    
 La vârsta de 80 de ani, pacientul este internat in spital si detectat cu un nivel ridicat de zahar din sange. Urmand o dieta adecvata, nivelul de zahăr din sânge revine la normal. El nu a fost diagnosticat cu diabet zaharat  È™i din cauza asta, nici nu a urmat o dieta special pentru reglarea glicemiei.
     
La 6 luni de la exernare, el sufera un accident vascular cerebral. În paralel cu tratamentul alopat dat în spital, el ia o stimulare Stem Cell cu Olimpiq StemXCell 75% și un tratament cu oxigen stabilizat.

În două luni, el se recuperează complet și oprește tratamentul cu produse naturiste, păstrând daor tratamentul alopat.
     
La 83 de ani a inceput sa aiba fibrilaÈ›ii, 120/110 mmHg valorile tensiunii arteriale, pulsul 150, fiind într-o stare critică. Pacientul este internat in spital si diagnosticat cu hipertensiune arteriala II, insuficiență cardiacă, hipercolesterolemie È™i diabet zaharat de tip II.
După esternare, schema sa de tratament alopat arată următoarele:
diabet zaharat (DIAPREL 1 / zi), hipertensiune arterială (ATACAND 2 / zi), coagularea sângelui (trombostop 1 / zi), circulația cerebrală (SERMION 1 / zi), tulburari de ritm cardiac (Cordarone 2 / zi), diureza (Diurex 1 / zi ), colesterol (GLETOR 1 / zi), magneziu și deficit de potasiu (PANANGIN 1 / zi).
     
În această fază, având în vedere că toate problemele sale anterioare și actuale de sanatate au fost cauzate de o combinație a nivelului de zahar din sange, am început o schemă de tratament cu ajutorul produselor naturale de Vita Crystal:
- Olimpiq Stem XCell SL stimulare de zi cu zi 75% (pentru regenerarea miocardului, stabilizarea tensiunii, diabet - refacerea ficatului și pancreasului, regenerare celulara).
- Germeni de varza creata 3 / zi (pentru reglarea nivelului de zahăr din sânge). Aici am combinat tratamentul cu o dieta stricta de carbohidrati.
- Cardio Flavin 7+ 2 / zi (pentru tensiunea arterială și imbunatatirea circulației).

    ÃŽn patru zile, cu un control glicemic strict, am scos din schema de tratament pentru diabetul zaharat (DIAPREL)
    In saptamana urmatoare, am redus treptat doza de pastile pentru hipertensiune (Atacand) cu un control extrem de regulat al tensiunii arteriale È™i pulsului.
    Presiunea arterială È™i pulsul s-au stabilizat foarte mult astfel incat am redus È™i eliminat treptat Cordarone È™i Diurex.
    ÃŽn a doua săptămână am adaugat:
- Seminte de Canepa 2 / zi (pentru colesterol si ficat). În acest fel, am înlocuit și scos GLETOR din schema de tratament alopat.

După o lună și jumătate de la începutul acestui tratament am adaugat:
- Burete cu peruca (1 / zi-noapte) pentru reglarea glicemiei
- Urechea lui Iuda (urechea lui Iuda) (subtierea sangelui, imbunatatirea circulatiei) (1 / zi)
- Magneziu (1 / zi) ÃŽn acest fel ne-am oprit din administrarea PANANGIN.

    ÃŽntr-o lună È™i jumătate de tratament naturist am obÈ›inut următoarele rezultate:
- HbA1c (hemoglobina glicozilata - zaharul  de sânge - medie în ultimele 3 luni) a scăzut de la 7,0 (diabet zaharat) la 6,2 (prediabet)
- Zaharul din sange  Ã®ntre 110/55 mmHg-130/65 mmHg, È™i rareori urcând la 140 mmHg
- Ritm cardiac de repaus este între 60-70
- Palpitațiile și aritmia au dispărut
- Colesterolul este 199 iar analizele biochimice la sânge și ficat sunt în limite normale.
Următorul pas a fost sa înlocuim Cardio Flavin 7+ cu Cardio Flavin 7+ Super Pulse, schema de tratament fiind modificata după cum urmează:
- Olimpiq Stem XCell SL 75% (stimulare zilnic)
- Germeni de varza crea, (3 / zi)
- Burete cu peruca (burete cu peruca) (1 / zi- seara)
- Cardio Flavin 7+ Super Pulse, (2 / zi)
- Seminte de Canepa (2 / zi)
- Urechea lui Iuda (1 / zi)
- Magneziu Top Forte (1 / zi)

   Singurul tratament alopat pastrat este cu urmatoarele produse:
- Trombostop (o jumătate de pastilă / zi).
- dacă tensiunea arterială crește în mod accidental mai sus 140 (se întâmplă rar, sub efort greu) administreaza un sfert de pastila de ATACAND (numai în acel moment particular).

    La 3 luni de la începerea tratamentului cu produsele Vita Crystal, EKG s-a îmbunătățit în mod semnificativ, cardiologul sesizeaza o revenire neaÈ™teptată a funcÈ›iei cardiace iar HbA1c (hemoglobina glicozilata) a ajuns la 5,4 (o valoare normală pentru o persoană sănătoasă).


Starea pacientului este foarte buna, el are energie, face treburile din jurul casei, se plimbă zilnic aproximativ 2 ore prin parc È™i este pentru prima dată în 43 de ani, când cu excepÈ›ia  unui sfert ocazional de o pastila, el nu mai administreaza nici un tratament alopat pentru tensiune arteriala.

     Trebuie să menÈ›ionam că reducerea tratamentului alopat a fost realizată treptat, sub o supraveghere constantă a tensiunii arteriale, pulsului È™i zaharului din sange È™i numai la recomandările Stem Medical - doctor Vita Crystal.
 Pacientului i s-a recomandat menÈ›inerea administrarii cu Olimpiq Stem XCell SL 75% pentru o perioadă de doi ani fără întrerupere, în scopul de a finaliza restaurarea miocardului si functia cardiaca. De asemenea, Cardio Flavin 7 + Super Pulse È™i Germenii de varza sunt în prezent administrate pentru întreÈ›inere cardiaca si diabet.Studii de caz