contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Infarct miocardic


Date de identificare ale persoanei: Femeie, 66 ani, inaltime 1,67m, greutate 79 kg, grupa sanguina AII, fumatoare.

Afectiuni: Infarct miocardic recent extins, anevrism gigant (30-75%), tamponada cardiaca, insuficienta cardiaca NYHA4, tromboza apicala, hipertensiune arteriala esentiala grad II ESH clasa de risc foarte inalt, tumora pulmonara stanga exulcerata (25x23), dislipidemie, anemie.

Istoric manifestari si simptome:

 • septembrie 2012

- infarct miocardic in urma caruia persoana primeste ingrijiri de specialitate in cadrul unui spital.

- stare generala deteriorata, confirmata si de rezultatele analizelor efectuate dupa producerea infarctului miocardic

- apelarea serviciului de ambulanta la un interval relativ scurt (din 3 in 3 zile) din cauza problemelor respiratorii grave si a tahicardiilor.

- persoana are o tumora la nivel pulmonar cu lichid pleural.

Dintre cele 10 diagnostice prezente la externare, am subliniat gravitatea a două aspecte care arată deteriorarea extremă a funcției cardiace (fără posibilitatea de recuperare, de obicei), și anume:

    - Anevrism apicala ocupând 75% (3/4) din volumul ventriculului stâng 

    - FracÈ›iune de ejecÈ›ie (FEJ) = 10% (funcÈ›ia pompei cardiace) - (în mod normal între 65% -75%)

       Dacă luăm în considerare tumora pulmonar, insuficienta cardiaca si hipertensiunea, putem vedea că starea de sănătate a pacientului a fost extrem de degradata iar acest lucru nu i-a permis o viata normala.

   Luand in considerare tumora pulmonara, rezultatele analizei  fluidului pleural, am inceput intens un tratament specific antitumoral È™i un tratament pentru a restabilirea întregului sistem cardiac, pornind de la vasele de sange la miocard.

Recomandari si indicatii naturiste:

 - regim alimentar specific afectiunii tumorale si grupei sanguine AII: legume si fructe in stare cruda, neprocesate termic, salate. Strict interzis: fumatul, consumul de alcool si cafea, carne (de orice fel), lapte, oua, zahar si produse zaharoase, fructe foarte dulci (banane, struguri). Observatie: proteinele de origine animala favorizeaza dezvoltarea si multiplicarea celulelor canceroase.

- produse naturiste pe baza de flavonoide din gama Vita Crystal:

19 noiembrie 2012

 • pentru efectul antitumoral, avand rol de citostatic natural: Cyto Flavin = 3 capsule/ zi
 • pentru efectul antitumoral si antioxidant puternic, pentru imbunatatirea functionarii sistemului cardio-vascular: Flavin7 Sirop = 10 ml + 10 ml + 10 ml (inainte de mesele principale) (Un tratament antitumoral, cu un efect puternic asupra circulaÈ›iei È™i, în acelaÈ™i timp, un antioxidant puternic). Fiind un sirop face ca acest produs să aibă un efect de mare de absorbÈ›ie. După administrare este deÈ›inut aproximativ 4 min. în gură, apoi se înghiÈ›it. AbsorbÈ›ie sublinguală creÈ™te foarte mult efectul de acest produs. Vă rugăm să reÈ›ineÈ›i! Acest produs, după deschidere, se păstrează numai în frigider. Administrarea se face numai cu pahar de plastic, care este livrat într-un ambalaj. Nu utilizaÈ›i linguri de metal.
 • pentru regenerarea tesuturilor si organelor afectate, respectiv regenerarea muschiului cardiac si a plamanilor: Olimpiq StemXCell 175% = 1 stimulare / zi (1 capsula A + 1 capsula B) (stimulator de celule stem care creste productia de celule stem adulte din măduva, în scopul de a regenera tesuturi deteriorate distruse de boala sau de varsta) . Olimpiq Stem XCell 75% are un efect extrem de regenerare in caz de infarct miocardic, post-miocard sau din cauza altor boli cardiace, dacă este utilizat pe o perioadă lungă de timp). Acest tratament restaurează toate organele, rezultând regresia treptată a tuturor bolilor in organism.
 • pentru combaterea anemiei: Fe+Taurin+C = 3 capsule / zi
Efectul imediat al tratamentului administrat impreuna cu regimul recomandat, a fost faptul că tratamentul ambulatoriu  nu a mai fost  necesar, iar starea de sanatate a început să se îmbunătățească treptat.

16 ianuarie 2013

 • s-a retras din administrare Fe+Taurin+C intrucat anemia a fost eliminata.
 • pentru reglarea ritmului cardiac pacientului i s-a recomandat  Coenzima Q10 = 3 capsule / zi

22 februarie 2013

 • pentru asigurarea unei surse naturale de Omega 3, 6 si 9, pentru efectul anticolesterol si curatarea vaselor sanguine, oxigenare cerebrala, efect calmant: Medicannabis sativa ulei (ulei din seminte de canepa de cultura) = 10 ml/zi + 10 ml/zi inainte de mese
 • pentru efectul antistres, calmare si somn odihnitor: Relaxetin Forte = 1+1 capsule/zi dimineata si seara.
 • restul produselor naturiste pe baza de flavonoide: Olimpiq StemXcell, Flavin 7 Sirop, Cyto Flavin au fost mentinute in administrare.
În această perioadă, starea pacientului a fost imbunatatita în permanență și în mod constant. După vizite repetate la cardiolog, tratamentele alopate utilizate în în paralel s-au schimbat, EKG -ul s-a îmbunătățit în mod semnificativ și diagnosticul medical sumbru menționat de către medici, în octombrie 2012, imediat după infarctul miocardic suferit, s-a schimbat doar după 3 luni de tratament.

12 iunie 2013

 • pentru efectul cardio-protector i s-a introdus administrarea de Cardio Flavin Super Puls = 3 capsule / zi. (Acest produs pe baza de flavonoide rosii este specializat pentru sistemul cardio-vascular si a inlocuit Siropul Flavin 7, datorita faptului ca problema tumorii pulmonare a fost rezolvata.)
 • pentru reducerea colesterolului: Seminte de canepa = 3 capsule / zi
     ÃŽn această perioadă, pacientul a inceput sa faca plimbări uÈ™oare, ea poate avea grijă de ea, se simte bine È™i apetitul ei pentru viață a crescut. Tensiunea arterială este în limite si in plus este stabilă, oboseala nu mai este o problemă, iar doamna a renunÈ›at la fumat. ÃŽn acelaÈ™i timp, ea a fost folosit la un regim alimentar regulat adaptat pentru tipul de sange A II (cea mai mare parte vegetarian) È™i un stil de viață sănătos.
    Starea ei psihica s-a imbunatatit, tratamentul alopat a fost eliminat, deoarece tensiunea arterială sa stabilizat între 100-120 mmHg, a continuat tratamentul cu un program de întreÈ›inere, după cum urmează:
  - Cardio Flavin 7 Super Pulse (2 capsule / zi.)
  - Olimpiq Stem XCell 75% (o singură stimulare / zi, A + B)
  - Flavin 77 Cyto, 500 ml (10 ml / zi)

În 02.11.2013, la un an de la începutul tratamentului naturist cu produsele Vita Crystal, pacientul a repetat ecocardiografiea, care este prezentată mai jos.


Am subliniat cele două aspecte importante care pot fi comparate cu ecocardiografia  făcuta un an în urmă.
    - Anevrism apicala ocupă 66% (2/3) în loc de 75% (3/4), în 2012
    - FracÈ›iune de ejecÈ›ie (FEJ) = 30% vs. 10% în 2012 (funcÈ›ia pompei cardiace)
    Dar cel mai important, starea fizică a pacientului s-a îmbunătățit considerabil si poate avea grijă de ea fără nici un ajutor. ÃŽn această perioadă nu  a avut probleme de sănătate, nici măcar o răceală.

    Pe 13/09/2014, conform unei anchete recomandate de specialistul cardiolog, avem următoarele rezultate:Pe lângă faptul că cele mai multe organe sunt în stare bună de sănătate și activitatea lor este îmbunătățita, am subliniat din nou cele două aspecte importante care pot fi comparate cu ecocardiografia făcuta anterior:

Deși pacientul a suferit unele boli extrem de grave și periculoase, chiar dacă anii au trecut rapid și ea se apropie de 70 de ani, inima ei a suferit o recuperare de 400%. Funcția pompei cardiace s-a imbunatatit de 4 ori, comparativ cu starea inițială. Și această stare a fost obținută fără medicamente alopate și fără chimicale. O dieta adecvata, un stil de viață sănătos (deși un pic mai târziu, pentru că ea nu a renuntat la fumat, chiar și după un infarct), și un tratament adecvat poate regenera corpul.

   Efectul regenerativ al produsului Olimpiq StemXCell este miraculos, dacă aveÈ›i răbdare. Miocardul, ca si sistemul osos se regenereaza È™i recuperează în aproximativ 2 ani. Cele peste 50 de plante naturale care alcătuiesc acest produs, care stimulează măduva osoasă pentru a produce in mod natural o cantitate mai mare de celule stem functioneaza sinergic. Iar medicul care dictează ceea ce este pentru recuperare, este propriul corp, acesta È™tie care este problema È™i ce are nevoie pentru a se reface.

   Nu uitati de Cyto Flavin 77, care este un sirop de 77 de plante produse prin nanotehnologie. Pentru a produce un litru de sirop, sunt utilizate aproximativ 170 kg de plante. AbsorbÈ›ia extractului plante este extrem de mare, aÈ™a cum se procedează în mod direct prin membrana celulară È™i începe de la zona gurii. Acest produs este È›inut în gură 4-5 min. apoi înghiÈ›it. ImaginaÈ›i-vă un bufet suedez cu peste 130 de plante în Olimpiq È™i Flavin. Celula alege substantele de care are nevoie sa se regenereaze È™i multiplice in celule sanatoase. Asta e singura cale prin care se pot explica aceste rezultate miraculoase.

Amintim de asemenea Cardio Flavin 7 Super Pulse, care este un produs de exceptie, care ar trebui să fie utilizat de către toÈ›i cei care au probleme cardiovasculare, È™i în special de persoanele cu grupa de sânge II A, cu vârstă de peste 40 de ani, care au o dieta  romaneasca (sarmale, carnati , ardei umpluÈ›i, chips-uri, etc.). Acestea sunt cele mai predispuse la hipertensiune arteriala. Acest produs natural, regleaza tensiunea arteriala, puls si remediaza problemele cauzate de stres.

Dorim sa ii multumim doamnei că ea a ascultat, a auzit ce am avut de spus și pentru ca a urmat toate sfaturile și recomandările primite. O stare bună de sănătate este realizată cu o dieta buna si un stil de viata sanatos.

          II dorim o stare bună de sănătate È™i o viață lungă!

Studiu de caz realizat de Dr. RoscaStudii de caz
Produse prezentate in acest studiu de caz