contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Glutamina


Glutamina este cel mai abundent aminioacid din muschi si din sange, care este produs in mod natural de catre organism, motiv pentru care nu este inclus in categoria aminoacizilor esentiali. In organism, glutamina are rolul de a regla echilibrul acido-bazic in rinichi, prin producerea de amoniu, ajuta la sinteza de proteine, prin transportarea azotului in locurile unde este necesar in organism si stimuleaza activitatea sistemului imunitar.

De asemenea, glutamina ajuta la alimentarea cu energie celulara, stimuleaza producerea hormonului de crestere, previne distrugerea tesutului muscular, imbunatateste procesul de recuperare dupa efort fizic, creste productia de glucogen in ficat si favorizeaza hidratarea celulara. Atunci cand se depune un efort fizic crescut, este necesara glutamina pentru a mentine o imunitate crescuta a organismului si pentru a favoriza vindecarea ranilor.

Suplimentarea glutaminei este necesara in situatiile de epuizare fizica si intelectuala, pentru refacerea organismului dupa traume fizice severe sau pentru a sprijini cresterea in greutate la persoanele afectate de HIV sau SIDA. In plus, aceasta este de un real sprijin pentru ameliorarea insomniei si anxietatii, ajuta la cresterea masei musculare si este potrivita pentru a spori performantele atletice.

Pentru a preveni pierderile de glutamina, se poate administra glutamina inainte de antrenamentele sportive, cat si dupa antrenament. In timpul antrenamentelor intense, se secreta mai multi hormoni corticosteroizi, care epuizeaza rezervele de glutamina, chiar si dupa incheierea antrenamentelor.

Produse care contin Glutamina


Amino Glutamin 100 capsule contine 30 g Glutamina + 9 ingrediente active


Suplimentul nutritiv Amino Glutamin de la Vita Crystal este recomandat pentru a reduce oboseala si a ameliora depresia, cat si pentru cresterea masei musculare, L-Glutamina fiind unul dintre cei mai importanti aminoacizi. Organismul uman poate sa sintetize acest aminoacid, insa atunci cand este necesar un volum mai...
100 Lei 
Puncte Bonus: 16


Pretul contine TVA

Ingredientul Glutamina poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Afectiune Cum actioneaza Glutamina pentru fiecare afectiune
Dependenta de droguri - Creste nivelul acidului gamma-aminobutiric care are efect calmant
Diabet- Reduce dorinta de dulce
Diverticulita- Combustibil metabolic esential pentru celulele intestinale
- Intretine vilii si absorbtia la suprafata intestinului
Hipertensiune arteriala- Este eficienta in detoxifierea amoniacului si ajuta la prevenirea bolilor cardiace
Obezitate- Scade dorinta de carbohidrati

De asemenea ingredientul Glutamina poate fi folosit ca adjuvant si pentru: Anemie, Anxietate, Colite, Colon iritabil, Depresia, Detoxifiere, Diaree, Epilepsie, Impotenta, Ulcer Gastro Duodenal,

Promo
Celule Stem - Stirile ProTV
Cele mai vandute produse
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail:


Vita Crystal
Plata si livrare
Politica de confidentialitate
Termeni si conditii
Anpc

Vita Crystal este un lider in productia de flavonoide in Europa.
Copyright @ flavonoide.ro 2024 - Preturile contin TVA - Pret Depozit.